Spillerne får også pyntet Ceres Park

Af: SHC / Foto: F. Sindberg - 25. maj 2020, kl. 19:37

Duncan og co. henter også papfigurer.

Gennem de senere dage har fans kunne afhente gratis papfigurer i AGF Fanshoppen til at udsmykke Ceres Park. Figurerne - der leveres i samarbejde med Arbejdernes Landsbank - kan man så udsmykke som man har lyst til - måske tegne dem i flotte farver eller sætte et billede på og så pynte Ceres Park op med dem, når vi tirsdag og onsdag inviterer Aarhus til at udsmykke vores hjemmebane.

Og den ide er faldet i god jord hos nogle af vores udenlandske spillere fra 3F Superliga-truppen, der har fået fat i papfigurer, så de kan printe billeder af familie og venner hjemmefra, sætte dem på og dermed få dem med på Ceres Park på torsdag. Som for eksempel Kevin Diks og Zach Duncan, der i dag var forbi AGF Fanshoppen for at få papfigurerne med hjem til hjemmeprinteren. 

- Vi skal ha' pyntet vores hjemmebane rigtig flot op, når nu vi desværre må undvære vores fans, så det vil vi gerne hjælpe med. Og det er bare sjovt, at vi kan få familien med ind på Ceres Park på den her måde, siger Zach Duncan.

Har man ikke lyst til selv at udsmykke sin egen papfigur har man også kunne bestille en med sit eget billede, som vi så sætter op. 

Her kan du se mere om morgendagens og onsdagens arrangement på Ceres Park. Så kom ud og vær med til at skabe rammerne om en god kamp på torsdag, hvor vi skal være sammen - hver for sig. 

Skærmbillede 2020-05-17 Kl . 13.18.22 (1)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet