Støttetrøje sælger flot

Af: SHC - 22. maj 2020, kl. 14:47

Næste torsdag kan man byde på en kampbåret og signeret Samlet for Aarhus trøje, der nu har rejst over 200.000 kr. - alene til AGF's samarbejdsklubber.

Der er nu rejst over 200.000 kr. til AGF's samarbejdsklubber - det er et resultat af det foreløbige salg af støttetrøjen, Samlet for Aarhus - hver for sig, som 3F Superliga-holdet kommer til at optræde med i "genåbningskampen" mod Randers FC.

Og med over tusind trøjer solgt, hvor hver trøje giver 200 kr. til AGF's samarbejdsklubber, så er der allerede nu rejst en pæn portion penge til de lokale og regionale klubber. 

Også AGF får vi stor glæde af støtten, da det resterende beløb - ubeskåret - går til at hjælpe klubben under Corona-krisen. For ved et køb af Samlet for Aarhus trøjen, så støtter man helt og holdent kun AGF og vores samarbejdsklubber, som også har haft det svært under sundhedskrisen. Men som vi kunne se i sidste uge, da vi tog et hop i den nationale rangering af talentarbejdet, så er det vigtigt, at vores samarbejdsklubber har det godt, da talentarbejdet jo starter derude.- Midlerne fra Samlet for Aarhus trøjen kommer til at gøre en stor forskel for klubberne, og vi kan kun opfordre til, at man støtter AGF og Samarbejdsklubberne ved at købe trøjen, hvis man ikke allerede har gjort det, siger chef for AGF Klubsamarbejde, René Frost. - Samlet for Aarhus - hver for sig trøjen signalerer sammenhold og fællesskab, og det er ganske fantastisk, at så mange har investeret i trøjen - især med tanke på, at mange måske på forhånd har investeret i en spillertrøje. Alligevel har man ønsket at bakke op AGF ved at købe og bære en støttetrøje. Det varmer helt utroligt meget, siger Morten Lerke, der er publikumschef i AGF.

Auktion over trøjer 
Hvis man ønsker et særligt minde fra genåbningskampen, så bliver der - efter kampen mod Randers FC - mulighed for at erhverve sig en af de trøjer som spillerne spiller kampen i, hvor de også har Samlet for Aarhus på ryggen og vores motto ved hjertet. Den auktion åbner samtidig med, at kampen starter på torsdag den 28. maj kl. 19 og den kan følges her på AGF.dk, hvor man altså kan byde på kampbårne trøjer, der også bliver signeret af den enkelte spiller. Så hold øje med den på torsdag. 

Trøjen er også stadig til salg i AGF Fanshoppen og kan købes både online og i AGF Fanshoppen, der fra mandag holder åbent hele ugen op til kampen mod Randers FC.

Se de udvidede åbningstider herunder og besøg AGF Fanshoppen online her >>>

UGE22 (2)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet