Vi er tilbage!

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen - 7. maj 2020, kl. 21:30Fodbolden ruller snart igen i Danmark og vi spiller den første kamp. Her vil vi inddrage fansene på en helt ny og opsigtsvækkende måde. Efter Regeringen torsdag aften har annonceret en ny fase i genåbningen af Danmark oven på Corona-krisen, kan vi nu endelig se frem til, at bolden ruller igen i 3F Superligaen. Genåbningen er også netop blevet annonceret på et pressemøde på Marienborg, der stadig er i gang. 

Dermed er vi altså også snart tilbage på banen - og vi får æren at genåbne dansk fodbold med det udsatte lokalopgør mod Randers FC. Vi afventer dog stadig de endelige datoer fra Divisionsforeningen, men sandsynligvis spiller vi vores første kamp den 29. maj kl. 19. Det ligger dog ikke helt fast endnu. 

Dog bliver det desværre uden vores trofaste fans som vi må undvære på lægterne i Ceres Park lidt endnu. Vi har derfor i den senere tid arbejdet hårdt på, hvordan vi alligevel kan inddrage fansene og resten af det danske fodboldpublikum i den store genåbnings-kamp. Derfor kan vi i morgen præsentere en opsigtsvækkende nyhed inden for fodboldoplevelsen som vi glæder os til at dele med jer.

Mere om det senere - i aften vil vi glæde os over, at vi igen snart kan spille fodbold og genoptage jagten på en plads i mesterskabsspillet og i pokalfinalen - og vi starter altså med et lokalbrag mod Randers FC. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet