AGF lancerer eksklusivt ur sammen med Knud Pedersen

Af: BJ - 13. marts 2020, kl. 13:27

Knud Pedersen, der sælger internationale urmærker i høj kvalitet, er ny bronzepartner i AGF. Som en del af samarbejdet lancerer Knud Pedersen og AGF nu i begrænset oplag et eksklusivt AGF-ur, der kan købes i AGF Fanshop.

Eksklusive ure ses på flere og flere håndled, og går man efter velrenommerede mærker som blandt andet Rolex, Omega, Tag Heuer og Breitling, er Knud Pedersen den rette forhandler i Aarhus at besøge.  Fra ur- og smykkeforretningen på Skt. Clemens Torv sælger Knud Pedersen en række anerkendte internationale urmærker og repræsenterer fem af disse eksklusivt i Aarhus og omegn.

Knud Pedersen er ny bronzepartner i AGF, og direktør Peter S. Christensen ser frem til samarbejdet.

- Knud Pedersen har rødder helt tilbage til 1887 i Aarhus. Ligesom AGF har vi en stærk forankring i byen, og derfor synes vi også, at det er godt match, at vi indleder et samarbejde med Byens Hold. Gennem årene har vi leveret tusindvis af ure og smykker i godt design og høj kvalitet, og med samarbejdet med AGF håber vi naturligvis på at få kontakt til nye kundegrupper, fortæller direktør Peter S. Christensen. 

Som en del af det nye samarbejde har Knud Pedersen produceret et eksklusivt AGF-ur i et begrænset oplag, der kan købes i AGF Fanshop.

Uret er produceret i rustfrit stål, måler 43 mm, vandtæt til 10 atm og indeholder et quartz chronograf værk (stopur) med sekunder og minutter.

Uret er nummeret fra 001 til 100.

Prisen for AGF-uret er kr. 2.495,-

Køb det eksklusive AGF-ur her >>

Læs mere om ur- og smykkeforretningen Knud Pedersen på www.knudpedersen.dk

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet