Gense kamp i fuld længde

Af: AGF / Foto: Getty Images - 28. marts 2020, kl. 9:45

Nu er der mulighed for at se en gammel AGF-kamp i fjernsynet - og du er med til at bestemme, hvilken det skal være.Mens 3F Superligaen ligger stille er fodboldabstinenserne store hos os alle sammen. Nu kan du få stillet lidt af fodboldsulten og samtidig tage på en nostalgisk rejse i fodbold-tidsmaskinen, når rettighedshaverne til dansk fodbold viser gamle kampe i sin heldhed på tv og på stream. NENT og Discovery er allerede i gang med at støve arkivet af, så de kan vise kampe på henholdsvis Viaplay og på TV3 SPORT, mens kampe fra Discovery sendes på dplay og på Eurosport2. Getty Images -504213753

Du bestemmer
Hvilken AGF-kamp vil du gerne gense i sin helhed? Det kan du nu være med til at bestemme. I første omgang indsamler vi forslag, så find opslaget på Facebook eller Twitter, hvor du kan aflevere dine forslag.

Du kan også sende en mail til info@agf-as.dk med dine ønsker. Skal det for eksempel være 4-2 kampen mod FC Midtjylland i Ceres Park i 2011, hvor Søren Berg scorede årets mål. 6-3 sejren over OB på Fyn. Eller semifinalen mod AaB i Sydbank Pokalen i foråret 2016. Eller 5-1 sejren over Brøndby hjemme i Ceres Park. 1-0 sejren over FC København i Aarhus på et sent sejrsmål af Ole Budtz eller måske en 2-3 sejr over københavnerne i Parken nogen år forinden. 

Getty Images -504427997Valget er dit. Du kan foreslå kampe både fra 3F Superligaen og Sydbank Pokalen. Men bemærk, at det 'kun' er kampe fra 1998 og frem, da det var på det tidspunkt de nuværende rettighedshaver begyndte at vise dansk fodbold - og man kan kun foreslå Superliga, 1 division - og/eller pokalkampe.Blandt alle forslagene vælger vi så tre kampe, som derefter kommer til afstemning, og den kamp, der i sidste ende får flest stemmer bliver så vist - dog naturligvis forudsat, at kampen stadig kan findes i TV-arkiverne.

Vi skal naturligvis nok fortælle hvor og hvornår kampen vises, når det er på plads. Vi glæder os til at høre fra jer!

Forstyrikke (5)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet