AGF-familien samlet til pokalkamp på Godsbanen

AF: Af: MJ - 21. april 2021

Stand-up, dramatisk pokalsejr og god stemning prægede torsdagens storskærmsaften på Godsbanen.

Stand-up, dramatisk pokalsejr og god stemning prægede torsdagens storskærmsaften på Godsbanen.

Knap 300 mennesker så torsdagens dramatiske pokalkamp mod Kolding IF via storskærm på Godsbanen. Med hiv og sving fik vi som bekendt hevet sejren hjem efter straffesparkskonkurrence.

Pokalsejren affødte naturligvis stor glæde hos de fremmødte fans, der ligeledes var meget begejstrede for arrangementet på Godsbanen.

- Det er fedt, at AGF laver nogle arrangementer for os fans, når vi ikke kan komme på stadion i øjeblikket. På den måde ser vi ikke bare AGF i tv'et, men vi mærker også stemningen på egen krop. Det gør virkelig en forskel at tage til arrangementer som dette, siger Jacob Kristensen.

- Det var et rigtig godt arrangement på Godsbanen. Der er mere stemning her, end hvis man bare sidder hjemme foran tv'et i stuen. Derfor er det en anderledes og federe fan-følelse, hvor man er mere samlet, fortæller Lau Moesgård.

P1350332


Trangen til at komme til fodbold på Ceres Park er ved at hobe sig op hos vores mange fans. Passionen for AGF har været indkapslet til at fylde i hjemmet og ikke på stadion.

Dermed var torsdagens storskærmsaften på Godsbanen et kærkomment arrangement, der vakte fællesskabsfølelsen tilbage.

- Vi vil rigtig gerne støtte op om klubben, når vi ikke kan komme med på udebane. På den måde er det fedt at mødes med sin GF-familie her på Godsbanen, og derved også inddrage noget af det aarhusianske kulturliv, lyder det fra Sabrina Bech.

- Vi savner at være med på udebaneturene. Derfor er det fedt at kunne juble med vores medfans her på Godsbanen. Det giver bare noget helt andet, end at sidde hjemme foran tv'et, udtaler Liva Kjær Hansen.

P1350403 (1)

Søndag den 29. november gentager vi succesen, når vi inviterer indenfor i Ceres Arena til endnu en storskærmsaften til udekampen mod FC Nordsjælland i 3F Superligaen.

Find dine billetter til næste storskærmsaften her >>> 

Koncernpartnere

+