AGF's affaldssortering inspirerer til mundbindløsning

25. november 2020, kl. 12:56

Efter lanceringen af de specialdesignede affaldscontainere til AGF's affaldssortering har Aarhus Kommune nu fået udviklet 100 særlige spande til mundbind.

Et samarbejde mellem Johs. Sørensen & Sønner, Rethink Event og AGF, som i september betød, at vi kunne lancere en helt ny og ambitiøs affaldssortering på Ceres Park, har nu fået en meget aktuel, ekstra krølle på.

For det særlige design, som spandene på stadion har fået, har været inspiration for de nye affaldsspande, som vores partmer, Johs. Sørensen netop har leveret til Aarhus Kommune. Her har aarhusianerne været trætte af, at mundbindene samler sig i toppen og ikke falder ned i spanden, så de i stedet flyver rundt i gaderne eller bliver taget af måger - med risiko for fuglenes liv og helbred. 

Ved på samme måde som på Ceres Park at tage udgangspunkt i, at det skal være nemt og intuitivt at sortere, så er designet på disse spande lavet således, at mundbindene bliver nede i spanden.

Vi glæder os over, at nytænkende sponsorsamarbejder i AGFs sponsorkreds kan føre til yderligere resultater og også komme byen til gavn.

Skrald -03

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet