Benvenuto til Surdejspizzeria - La Casa di Antonio

20. november 2020, kl. 13:56

Den italienske restaurant Surdejspizzaria - La Casa di Antonio er det nyeste medlem i AGF Aarhus Netværket som ny netværkssponsor i AGF.

Vi er glade for at byde velkommen til Surdejspizzaria - La Casa di Antonio, der er et århusiansk pizzeria og nu det nyeste medlem af vores partnerkreds som ny netværkssponsorer.

Surdejspizzaria arbejder for at skabe en oplevelse og fremvise italiensk ånd med deres napolitanske surdejspizzaer.

Surdejspizzaria - La Casa di Antonio laver pizzaer fra bunden med surdejsbrød, der hæver i op til 72 timer.

Pizzaerne bliver bagt i en pizzaovn importeret fra pizzaens hjemby Napoli, hvilket gør oplevelsen mere autentisk.

Pizzeriaet er nystartet, da de i sommer åbnede i nye lokaler på Frederiksgade 52, hvor Tapas & Paella lå før. Ejeren er den samme, men menukortet byder nu på italienske pizzaer i topklasse til billige priser.

Se mere her >>>