Fortsat stramme Corona-restriktioner på søndag

AF: Af: MJ / Foto: Ole Nielsen - 21. april 2021

Der er fortsat stramme corona-restriktioner på Ceres Park - også igen på søndag.

Der er fortsat stramme corona-restriktioner på Ceres Park - også igen på søndag.

På søndag tager vi imod FC Midtjylland i 3F Superligaen hjemme på Ceres Park, men det bliver stadig med et stærkt begrænset antal tilskuere.

Corona-retningslinjerne betyder som bekendt, at vi i alt kun må være 500 mennesker på stadion - inklusiv medarbejdere, spillere, trænere og medier. Derfor er der kun plads til 300 tilskuere på lægterne.

De pladser deles mellem vores sponsorer og sæsonkortholdere, samt mellem sæsonkortholdere i AGF Fanclub Aarhus og Samlet for Aarhus.

- Siden de strammere restriktioner ramte igen, har vi fået en del henvendelser fra fans, der undrer sig over, at andre fans har været til flere kampe. Vi skal i den forbindelse understrege, at vi kun udtrækker en sæsonkortholder én gang og så kan vedkommende ikke blive udtrukket mere. 

- Men da de udtrukne sæsonkortholdere kan medbringe en ledsager, kan den gæst jo være en genganger, ligesom der er en anden procedure hos vores organiserede fans, der gør, at der også kan være gengangere den vej rundt. Men via AGF kan man kun blive udtrukket én gang under det her forløb, forklarer billetchef i AGF, Jesper Spangsbjerg. 

Fordelingen blandt sæsonkortholdere er sket via lodtrækning, og de udtrukne sæsonkortholdere har fået direkte besked på mail i fredags. 

Coronagaranti
Alle sæsonkortholdere i AGF er i øvrigt dækket af vores corona-garanti. Coronagarantien sikrer sæsonkortholdere en kompensation svarende til det forholdsmæssige beløb per kamp, som man ikke får mulighed for at se på Ceres Park.

Dette opgøres som udgangspunkt hvert halve år. Sæsonkortholdere kan dermed forvente, at refusioner effektueres senest i løbet af januar 2021.

Søndag er der kampstart klokken 16.00. Kampen kan ses direkte på Canal 9 og Dplay med optakt fra klokken 15.00, ligesom den også kan følges på vores Twitter-profil AGF LIVE. 

Koncernpartnere

+