Grabara: Dejligt med AGF-logoet på brystet igen

AF: Af: MJ / Foto: Getty Images - 21. april 2021

Kamil Grabara har fundet sig godt til rette i AGF igen efter sin ankomst til Aarhus tidligere på efteråret.

Kamil Grabara har fundet sig godt til rette i AGF igen efter sin ankomst til Aarhus tidligere på efteråret.

Det er lidt over en måned siden, at Kamil Grabara vendte tilbage i AGF-trøjen. Og tilværelsen i Aarhus er så småt igen ved at blive den gode hverdag for polakken, der har haft let ved at tilpasse sig i truppen med hjælp fra holdkammeraterne.

- Ligesom jeg havde forventet, er jeg faldet hurtigt på plads i truppen og i klubben. Holdkammeraterne har taget godt imod mig, og det er dejligt at have AGF-logoet på brystet igen, siger Kamil Grabara. 

Grabara kom tilbage til Aarhus med en god portion erfaring fra Championship under sit lejeophold i Huddersfield i sidste sæson. Opholdet i den næstbedste engelske fodboldrække var dog ikke uden udfordringer med corona-pandemi og en hovedskade, der resulterede i mangel på spilletid i foråret. 

Nu står han igen mellem opstanderne, og han er glad for at kunne få spilletid ved at vogte målet hos os.

- Sidste sæson var ikke ideel for mig, selvom jeg spillede omkring 30 kampe. Jeg pådrog mig en hovedskade, der sammen med coronakrisen holdt mig ude det meste af foråret, og derfor er det dejligt igen nu at få spilletid i AGF, siger Kamil Grabara.

Skærmbillede 2020-11-16 Kl . 12.43.00

Siden Grabara senest var i AGF har vi vundet bronzemedaljer og spillet kvalifikation til Europa League, og vores polske målmand ser frem til at fortsætte de gode præstationer på banen og bidrage til en positiv udvikling. 

- Jeg er blevet lidt ældre og mere erfaren, siden jeg sidst var i AGF. Klubben er et bedre sted nu i lyset af sidste års bronzemedalje, og det bliver fedt at være med til forhåbentlig at fortsætte de gode takter, lyder det fra Grabara, der kom i vælten i pokal-kampen før landsholdspausen, hvor vi hurtigt kom bagud med to mål. Men til sidst fik sejren - blandt andet takket være to redninger af Grabara i den afsluttende straffe-afgørelse. 

Spændende kampe efter pausen
I øjeblikket er der landskampspause, hvorfor kampprogrammet i 3F Superligaen er sat på pause for en stund. Men efter pausen venter to hjemmekampe mod FC Midtjylland og Brøndby IF. 

- Vi har nogle spændende kampe foran os - eksempelvis mod FC Midtjylland i næste spillerunde. Det bliver en god test for os, og forhåbentlig kan vi hente en sejr, tilføjer Grabara.

Kampen mod FC Midtjylland spilles søndag den 22. november hjemme på Ceres Park. Desværre er vi stadig underlagt corona-restriktioner, så vi kan ikke åbne op for billetsalg. I stedet tilbyder vi - i samarbejde med kampssponsor Ejner Hessel - en  take away-pakke, som man kan nyde foran fjernsynet hjemme i stuen, når Canal 9 sender kampen kl. 16. 

Koncernpartnere

+