Hvad er smagen af AGF?

AF: AGF - 21. april 2021

1880 GIN hedder en ny gin, der er på vej i julehandlen. Men først skal vi finde ud hvad den skal smage af. Og det kan du hjælpe med.

1880 GIN hedder en ny gin, der er på vej i julehandlen. Men først skal vi finde ud hvad den skal smage af. Og det kan du hjælpe med.

Hvis AGF taber, så kan man godt få en dårlig smag i munden. Måske en blanding af skosål, asfalten på Søren Frichs Vej og gamle kartofler. Men når vi vinder, så er det straks en anden sag. Så smager det måske af jordbær fra markerne ved Hjortshøj, en kold Ceres Top og en Michelin menu fra Frederikshøj Kro tæt på Ceres Park.

Nu skal vi bruge din hjælp til at finde ud af, hvad en ny AGF gin skal smage af. For Østjysk Vinforsyning er snart klar med en ny gin, der hylder AGF og smagen af Aarhus. 1880 GIN kommer den til at hedde og du kan nu være med til at bestemme, hvad den skal smage af - udover sejrens sødme naturligvis.

Er vi over i en mandarin og hyldeblomst eller måske mere noget enebær eller kardemomme? Eller hvad med græs, når nu det er en hyldest-gin til et fodboldklub?

Til at guide dig igennem har vi allieret os med de to AGF-legender Marc Rieper og Troels Rasmussen som gennemgår fem forskellige muligheder.

Skærmbillede 2020-11-14 Kl . 11.17.50

Efter deres anbefaling kan du så stemme på, hvad du synes den nye 1880 GIN skal smage af? Rieper og Rasmussen har naturligvis deres favoritter, men det er op til dig og dine medfans at udvælge vinder-smagen.

Afgiv din stemme her - så deltager du i en konkurrence om den første producerede 1880 GIN signeret af Marc Rieper og Troels Rasmussen som du herunder kan få inspiration fra inden afstemningen.

Afstemningen løber til den 23. november og 1880 GIN'en kommer så i handlen i slutningen af november.

Ginen er produceret af Østjysk Vinforsyning og for at sikre den rette AGF-stemning, så vil alle flasker 1880 komme en tur forbi Ceres Park inden de kommer i handlen i en flaske, der naturligvis også hylder vores hjemmebane, som i år fylder 100 år. Ceres Park (1)

Men først skal der stemmes. Det foregår herovre >>>

Tak for hjælpen og skål.

Koncernpartnere

+