Gift Links før pokalkamp: Moralen er høj

AF: Af: MJ - 21. april 2021

I morgen træder vi ind i Sydbank Pokalen i en kamp mod Kolding IF. Det bliver en udfordring som Gift Links - der scorede sit debutmål for AGF i turneringen sidste år - ser frem til.

I morgen træder vi ind i Sydbank Pokalen i en kamp mod Kolding IF. Det bliver en udfordring som Gift Links - der scorede sit debutmål for AGF i turneringen sidste år - ser frem til.

Torsdag tager vi hul på Sydbank Pokalen, når vi gæster Kolding IF fra 1. division i tredje runde af Sydbank Pokalen.

Pokalkampen kommer efter weekendens sejr på 1-2 ude over Lyngby i 3F Superligaen, der var et godt resultat at bringe med ind i pokalturneringen. 

- Moralen er høj i truppen, og forhåbentlig kan vi hente en sejr mod Kolding på torsdag og spille os videre i pokalturneringen. Dog ved vi, at det ikke bliver nogen nem kamp. I Lyngby viste vi en god holdindsats, og hver gang vi gik i pres, var alle med til at arbejde hårdt. Det skal vi tage med ind til torsdagens pokalkamp, siger Gift Links før morgendagens udfordring. 

Skærmbillede 2020-11-11 Kl . 09.22.07

Opgøret mod Kolding er vores første pokalkamp i indeværende sæson, eftersom vi først er trådt ind i Sydbank Pokalen i tredje runde. I sidste sæson trådte vi ind i pokalturneringen i anden runde mod Marstal/Rise fra Ærø, hvor vi vandt 6-2 efter forlænget spilletid.

Runden efter var vi oppe imod VSK Aarhus i et lokalbrag, der ligeledes endte med en sejr efter forlænget spilletid. I samme kamp scorede Links sit første mål i AGF-trøjen, og ifølge sydafrikaneren er begge kampe eksempler på, hvordan pokalkampe oftest lever sit eget liv.

- Det viser jo, at alt kan ske i pokalkampe, hvor man muligvis ender i forlænget spilletid eller ligefrem i straffesparkskonkurrence, og hvor begge hold vil give alt for at gå videre, og vi er opsatte på at kæmpe hele vejen til slutfløjt, siger Gift Links.

Der er kampstart klokken 16.30 på Autocentralen Park i Kolding på torsdag. Pokalbraget kan ses på storskærm i Den Rå Hal på Godsbanen i forbindelse med vores nye initiativ Ti i Tyve.

Find dine billetter her >>> 

Pokal (1)

Koncernpartnere

+