Missede du fødselsdagstrøjen? Nu kan den bestilles

20. november 2020, kl. 13:49

Jeres bønner er hørt. Et nyt oplag af fødselsdagstrøjen kan nu forudbestilles.

Forleden præsenterede vi en sær-trøje som 3F Superligatruppen spiller i på søndag i topbraget mod FC Midtjylland. Trøjen er en hyldest til vores første fodboldtrøje nogensinde i anledning af vores 140 års fødselsdag.

Twitterpost2 (2)


Interessen for trøjen har været overvældende siden den blev offentliggjort ved Mød AGF tirsdag aften. Allerede onsdag efter var det begrænset oplag udsolgt. Og vi har aldrig før oplevet så stor interesse for en sær-trøje. 

Siden er vi blevet bestormet med henvendelser fra fans, der i første omgang gik forgæves efter trøjen. Og opfordringen var klar: Giv os muligheden for at bestille trøjen. Sammen med hummel har vi derfor sørget for, at man nu i en meget tidsbegrænset periode kan bestille trøjen, hvis man gik forgæves. Det nye oplag er stadig begrænset til 500 stk. og vi opfordrer derfor til at man bestiller trøjen med det samme, hvis man gik forgæves i første omgang. 

Det gør man via dette link >>>>

Og man skal gøre det inden mandag den 23. november kl. 12. Desværre kan den ikke nå frem inden jul og man skal først regne med, at man har sin stribet AGF-trøje midt i januar 2021.

Efter på mandag kl 12. vil det ikke længere være muligt at købe fødselsdagstrøjen. Nogensinde igen. Som i aldrig mere. Så er det slut. Finito. Over and out. 

Bemærk, at trøjen kun kan bestilles online og vi opfordrer til at man kun bestiller trøjen på sin ordre, da eventuelt andre varer i samme ordre ikke vil blive fremsendt før trøjen er hjemme.  

Så én ordre - bestil den her >>>>

Vi takker for interessen for den særlig trøje og håber, at denne løsning nu imødekommer alle, der har lyst til at investere i dette minde om klubbens historie.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet