Mød AGF: Kom til fodbold-talkshow i Musikhuset

AF: AGF - 21. april 2021

Kom tæt på din klub, når vi inviterer til Mød AGF i Musikhuset i Aarhus på tirsdag. Arrangementet er et led i Ti i Tyve kampagnen, hvor vi samles om fodbold - på afstand.

Kom tæt på din klub, når vi inviterer til Mød AGF i Musikhuset i Aarhus på tirsdag. Arrangementet er et led i Ti i Tyve kampagnen, hvor vi samles om fodbold - på afstand.

Nu kan du komme helt tæt på AGF, når vi på tirsdag den 17. november inviterer til et stort fodbold-talkshow i Musikhuset i Aarhus.

Som et led i vores Ti i Tyve kampagne indtager vi nemlig scenen i Musikhuset, hvor man kan komme tættere på AGF og høre mere fra spillere, trænere og andre interessante mennesker i og omkring AGF. Og vi har også en overraskelse i ærmet som publikum vil blive de første til at se.

Img _1347

Mød AGF finder sted i Musikhuset i Aarhus tirsdag den 17.11 kl. 19 til ca. 20.30, og alle er velkommen. Men da arrangement naturligvis afholdes under Corona-restriktionerne er der begrænset plads.

Det er gratis at deltage og billetterne udbydes efter først til mølle princippet. AGF's sæsonkortholdere har allerede fået en direkte invitation til at deltage.

Vi glæder os til en hyggelig og spændende aften i Musikhuset i Aarhus, når der står fodbold og især AGF på plakaten. Kom og mød spillere fra 3F Superliga-holdet, bliv klogere på taktik og den sportslige strategi fra cheftræneren og sportschefen.

Skærmbillede 2020-11-11 Kl . 15.07.56

Man kan også se frem til at møde repræsentanter for AGF Kvindefodbold og flere andre spændende indlæg. Og så slutter vi altså som nævnt med en lille overraskelse - specielt for publikummet denne aften i Musikhuset.

Vel mødt til Mød AGF i Musikhuset, Aarhus - på tirsdag 17.11 kl. 19.00. 

Find billetter her >>>>

Mødagf

Koncernpartnere

+