Næste pokaludfordring i december - AC Horsens venter

AF: Af: MJ - 21. april 2021

Vi skal møde AC Horsens onsdag den 16. december i fjerde runde af Sydbank Pokalen.

Vi skal møde AC Horsens onsdag den 16. december i fjerde runde af Sydbank Pokalen.

Det er en modstander fra 3F Superligaen, der venter os, når den næste runde af Sydbank Pokalen rammer Danmark i næste måned.

Således kom AC Horsens op af bowlen, da der i sidste uge blev trukket lod om fjerde runde. Og kamptidspunket er nu også lagt fast.

Vi skal møde AC Horsens hjemme i Ceres Park onsdag den 16. december kl. 18.30. Desværre jo fortsat uden tilskuere i større mængder, hvorfor kampen må ses hjemmefra, når TV3+ sender direkte fra Aarhus. 

Revance for Aarhus
AC Horsens gik videre mod et andet århusiansk hold, da de ude mødte VSK Aarhus i tredje runde af Sydbank Pokalen. Her besejrede de vores aarhusianske naboer med 2-4 og spillede sig dermed videre i turneringen.

Fem gange tidligere har vi mødt AC Horsens i pokalturneringen. Her er det blevet til fire sejre og et nederlag, og to ud af de fem kampe har faktisk været i samme runde som den til december. 

Første gang vi mødte Horsens i pokalen, var på udebane i netop fjerde runde i 1955, hvor det blev til en sejr på 1-3. Tre år senere blev det også en sejr over horsensianerne, da vi vandt 3-0 i runden efter. 

I oktober 1984 stod vi igen overfor Horsens på udebane i fjerde runde. Denne gang blev det til en storsejr på 1-6.

Getty Images -625776320

Dernæst skulle der gå 30 år, inden vi igen stod overfor Horsens i pokalturneringen. I 2004 stod vi overfor de gule i kvartfinalen, hvor vi desværre røg ud efter forlænget spilletid. Vi fik dog taget revanche i ottendedelsfinalen i 2017, da vi på udebane besejrede Horsens 1-3. 

Nu gælder det altså igen AC Horsens i Sydbank Pokalen. Vores senest møde med den gule fare i 3F Superligaen var i Aarhus her tidligere på sæsonen, hvor det blev til en sejr på 3-0. Lad os bare gentage det resultat i næste måned, når det gælder Sydbank Pokalen. 

Koncernpartnere

+