Nicolai Poulsen før søndag: Sulten efter en sejr igen

Af: MJ / Foto: Getty Images og Ole Nielsen - 27. november 2020, kl. 11:42

På søndag gælder det en tur til Farum og et møde med FC Nordsjælland. En tur som Nicolai Poulsen ser frem til: Vi har gjort det rigtig godt i vores seneste kampe mod dem, lyder det blandt andet fra Poulsen før søndagens dyst.

Søndagens kamp kommer efter vi i sidste weekend led et nederlag til FC Midtjylland hjemme på Ceres Park. Så Nicolai Poulsen og resten af truppen opsatte på at komme tilbage på sporet med en sejr mod FC Nordsjælland.

- Det er klart, at vi gerne vil ud at revanchere os efter nederlaget i sidste weekend. Vi er rigtig sultne efter at få en sejr igen og tabellen er tæt. Derfor gælder det om at byde sig til, og det gør man kun ved at sætte nogle sejre sammen, siger Nicolai Poulsen.

Fin start
FC Nordsjælland har fået en ganske fin start på 3F Superligaen i denne sæson. De har - som os - kun tabt to kampe - henholdsvis til FC København og Brøndby, hvilket har placeret dem på en øjeblikkelig syvendeplads i tabellen - to point færre end os på fjerdepladsen. Så det bliver ganske givet en selvtillidsfuld modstander vi skal møde søndag, hvor vi tilmed skal spille på kunstgræs på Right to Dream Park.

- FC Nordsjælland er altid en svær modstander, og det er lidt anderledes at spille på deres kunstgræsbane i Farum. Men vi har før gjort ondt på dem, når vi har været derovre, og jeg synes faktisk, vi har gjort det rigtig godt i mange af vores kampe mod dem, lyder det fra Nicolai Poulsen.

Nicolai Poulsen 290919-001

Masser af fysik 
Sidst vi mødte FC Nordsjælland på udebane, var i mesterskabsspillet i sidste sæson. Her spillede vi 1-1, da Casper Højer Nielsen scorede kort før tid med et godt langskudsmål på det kunstige græsunderlag. Og netop det - for os - atypiske græsunderlag er også med i overvejelserne, når spillerne igen træder ind på banen i jagten på tre point på søndag.

- Vi skal lægge en masse fysik ind i kampen og deraf få skabt noget godt spil. Spillet går noget hurtigere på en kunstgræsbane end på en græsbane, og det er selvfølgelig noget, vi skal have med i vores tanker, lyder det fra Nicolai Poulsen.

Søndagens kamp fløjtes i gang klokken 18.00 på Right to Dream Park. Desværre må vi som sædvanlig ikke have udebanefans med til Farum. I stedet kan udekampen ses til vores Ti i Tyve storskærmsaften i Ceres Arena.

Find dine gratis billetter til dét arrangement her >>>

Kampen bliver vist direkte på TV3 Sport og Viaplay med optakt fra klokken 17.00, ligesom man også kan følge begivenhederne på vores Twitter-profil; AGF LIVE.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet