Plastikflasker fra Kina gør en forskel på Fredensvang

Af: BJ - 26. november 2020, kl. 10:53

Når AGF’s talenttrænere holder møder på Fredensvang, spiller genbrugte plastikflasker en afgørende rolle for deres komfort.

De behagelige stole, som talenttrænerne sidder på, er nemlig lavet af genbrugte plastikflasker. Det er den aarhusianske møbelforretning BoShop, der har leveret de bæredygtige stole, som går under navnet Thirsty.

- Da AGF bad os om at komme med et forslag til nye stole til klubhuset, var det oplagt at anbefale Thirsty-stolen, fordi den er med til at minimere det miljømæssige fodaftryk, og på den måde falder i god tråd med AGF's strategi for bæredygtighed. Man siger, at en tom flaske er fyldt med en fantastisk historie. I den her situation er det Thirsty-stolen, der er fyldt med en god historie. Skallen på stolen er nemlig lavet af genanvendte PET-flasker, der er hentet fra deponeringsanlæg i Kina. Et land der kæmper med en enorm mængde plastaffald til engangsbrug. Hver stol indeholder op til 100 PET-flasker, og hele stolen er 100% genanvendelig, fortæller Christopher Eis, ejer af BoShop.

Hos AGF er man glade for de nye stole - ikke kun på grund af stolenes komfort, men også den genanvendelsestanke, som ligger bag.

- Det er måske en lille ting i det store billede, men vi vil gerne vise, at vi som fodboldklub også kan påvirke samfundet i en mere bæredygtig retning i de valg, vi foretager os - store som små. Vi forsøger at tænke bæredygtighed ind alle de steder, det giver mening. Det gælder også indkøb af møbler, og da vi havde brug for nye stole til vores talentafdeling, var vi glade for at kunne finde en bæredygtig løsning sammen med BoShop, siger Anne Jensen, der er chef for branding og bæredygtighed i AGF.

Læs mere om Boshop.dk og Thirsty-stolen her >>

Læs mere om AGF's strategi for bæredygtighed her >>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet