Så’ der Fan Take Away

AF: AGF - 21. april 2021

Når vi møder FC Midtjylland hjemme i Ceres Park søndag den 22. november, må vi igen ikke have tilskuere på Ceres Park - ikke særlig mange i hvert fald.

Når vi møder FC Midtjylland hjemme i Ceres Park søndag den 22. november, må vi igen ikke have tilskuere på Ceres Park - ikke særlig mange i hvert fald.

I stedet har vi nu sørget for, at man hjemme foran fjernsynet kan få sig en god fodboldaften med en lækker take away fra Spiselauget.

For på utallige opfordringer er vi nu klar med en Fan Take Away pakke til kampen som et led i vores fortsatte Ti i Tyve kampagne. Dermed kan man ikke bare opgradere sin fodboldaften på den kulinariske side, men også slippe for at skulle lave aftensmaden, når man skal sikre sig maden til den spændende topkamp i 3F Superligaen.

I take away pakken finder man en tapas-menu fra Spiselauget med blandt andet røget andebryst, en salat med krebse haler, pulled kylling suppleret med ost, brød og en dessertkage. Og så følger der naturligvis Ceres Øl med.

Pakken kan bestilles her og koster kun 100 kr. Den skal bestilles inden tirsdag kl. 22 og så kan man afhente den inden kampen mellem kl. 13 og 14, hvor blandt andre AGF's direktør Jacob Nielsen er klar til at dele pakken ud.

Bemærk, at der er et begrænset antal take away pakker. Så skynd dig at få bestilt din lige her >>>

Vind med Ejner Hessel
Hvis ikke det lækre indhold skulle være grund nok til at sikre sig en pakke, så udlodder vores venner fra Ejner Hessel også en fantastisk flot præmie i pakken.

For i en af pakkerne vil man nemlig kunne finde en bilnøgle til bil som man kan vinde i en weekend, samt et ophold på Lübker Golf & Spa resort for to personer, hvor man altså kan ankomme standsmæssigt i en bil fra Ejner Hessel - skulle man være så heldig at vinde.

Men med et begrænset antal take away pakker er oddsene gode for, at man kan blive den heldige vinder af en god weekend. En god kamp bliver det også, hvis man starter med dette tilbud. Så skynd dig at bestille pakken lige her >>>>

Velbekomme!!!

Takeaway (1)

Koncernpartnere

+