Så er den her: Årets julesweater klar i AGF Fanshoppen

13. november 2020, kl. 19:15

Det har måske været det mest stillede spørgsmål til os i den seneste uge. Hvornår kommer årets julesweater? Nu!

Efter trådene er blevet velsignet af Klokkeblomst og den har været en tur forbi Nordpolen, er den nu endelig klar! Årets julesweater er ankommet til Aarhus til tonerne af bjældeklang og i skæret af julelys, mens personalet i AGF Fanshoppen traditionen tro spiste pebernødder i mens de andægtigt tog i mod kasserne fra kanen. 

AGF's julesweater anno 2020 - som i år præsenteres af de meget velklædte Benjamin Hvidt,Albert Grønbæk, Sofie Obel og Maria Denius - er klar til julehandlen. Allerede nu på AGF Fanshoppen online - og fra i morgen i AGF Shoppens butik på Ceres Park. 

Julesweater (1)

Butikken åbner i morgen kl. 10 og lad os benytte lejligheden til at minde om, at der kun er adgang til butikken med mundbind (det behøver ikke være julefarvet) og, at vi maksimalt må huse 20 personer i butikken ad gangen. Så der kan måske være lidt kø i morgen. 

Men hvad gør det, når julen er over os og vi igen kan se frem til at iføre os en ny julesweater, når den søde juletid rammer i december måned, som er den bedste tid på året til at bære 100 procent acryl og broderede rensdyr. Resten af året bærer vi jo hvidt.

1605000520___33674
I øvrigt er AGF Fanshoppens julekatalog på vej på gaden også. Og her kan man glæde sig til endnu flere julenyheder. Vi regner med, at kataloget rammer os sidst i næste uge. Det skal jo lige laves helt færdig af julemandens flittige hjælpere - og de har som bekendt travlt i disse tider. 

Glædelig jul! 

P.S. Årets julekugler er også ankommet

1604923526___33670

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet