Ti i Tyve: Rundvisning og en tur på museum

AF: Af: MJ - 21. april 2021

Som et led i vores Ti i Tyve arrangementer i efteråret har vi inviteret til rundvisninger på Ceres Park. Forleden var de første fans forbi.

Som et led i vores Ti i Tyve arrangementer i efteråret har vi inviteret til rundvisninger på Ceres Park. Forleden var de første fans forbi.

Der var spændende fortællinger, en tur forbi banen og et besøg på AGF-museet, da sportslig administrator Ole Hall og AGF-legenden Claus Christiansen tog forleden en gruppe på otte personer med en tur ned ad Mindernes Allé på Ceres Park. 

Gæsterne havde meldt sig til arrangementet Ti på Tur, der løber af stablen flere gange i efteråret som et led i vores Ti i Tyve kampagne, hvor vi med en række arrangementer dyrker fodbolden og fællesskabet i en corona-tid. 

Rundvisningen varede knap en time, hvor gæsterne med god corona-afstand og iført mundbud fik indsigt i alt fra bygningskonstruktionen til sjove anekdoter fra kampe på banen såvel som udenfor banen. Og turen vakte stor begejstring hos de fremmødte gæster, der fik en god oplevelse rundt på Ceres Park.

P1350119

- Vi er sæsonkortholdere, og da vi ikke kan komme på stadion i øjeblikket, så er denne rundvisning et godt alternativ. Man får et helt specielt indtryk af Ceres Park og klubbens historie, så det er et rigtig fedt tiltag, fortalte Casper Holm under rundvisningen. 

Udover de mange historier var rundvisningen også et gensyn med Ceres Park for flere af gæsterne, der ikke har været forbi hjemembanen i lang tid på grund af Corona-restriktionerne. Så fodboldglæden har været under pres og savnet til stadionoplevelsen har vokset sig større. Derfor var rundvisningen en kærkommen lejlighed til at få stimuleret fodboldabstinenserne.

- Vi tilmeldte os rundvisningen, da vi også gerne vil i omkring stadion igen i denne tid med coronakrisen. På den måde kunne min kammerat og jeg holde kontakten og fodboldglæden ved lige. Og det var hyggeligt og meget spændende at få lidt historier om, hvad der er sket på Ceres Park og i klubben gennem tiden, lød det fra Andreas Krogh inden turen slutte på AGF's lille museum i Ceres Arena. 

P1350178

Alle kommende rundvisninger i Ti på Tur er fuldtegnet. Derfor overvejer i øjeblikket at åbne op for flere til december. Hold øje med AGF.dk, hvis det bliver tilfældet. 

Koncernpartnere

+