Truppen klar til kamp senere i dag

AF: Af: SHC / Foto: Allan Samsøe Voss/SportsPhoto.dk - 21. april 2021

I eftermiddag gælder det en kamp i 3F Superligaens runde 9, hvor vi tager imod FC Midtjylland på Ceres Park.

I eftermiddag gælder det en kamp i 3F Superligaens runde 9, hvor vi tager imod FC Midtjylland på Ceres Park.

Kampen starter kl. 16 foran et desværre fortsat meget begrænset publikum på grund af Covid 19 restriktioner. Så kampen må følges andetsteds for de fleste. Canal 9 og Dplay sender kampen med optakt fra kl. 15.

På tv kan man så følge en trup, som i dag udgøres af 19 mænd. Her er der et gensyn med Casper Højer Nielsen, der er tilbage fra skade. Også William Eskelinen er at finde i en kamptrup igen.

I sin helhed ser truppen således ud:

Kamil Grabara, William Eskelinen, Alexander Munksgaard, Kevin Diks, Frederik Tingager, Sebastian Hausner, Nicklas Helenius, Gift Links, Nicolai Poulsen, Albert Grønbæk, Milan Jevtovic, Casper Højer Nielsen, Mikkel Lassen, Patrick Olsen, Jesper Juelsgård, Bror Blume, Benjamin Hvidt, Patrick Mortensen og Jón Thorsteinsson.

#AGFFCM

  • Det er runde ni i 3F Superligaen. FC Midtjylland kommer ind til kampen med en sejr i deres seneste runde, hvor de vandt hjemme over FC København, mens vi som bekendt vandt 2-1 i Lyngby. Gæsterne indtager inden kampen 2. pladsen i ligaen, mens vi er et point bagefter på tredjepladsen. 

  • Det er vores kamp nummer 50 mod FC Midtjylland i 3F Superligaen. Vi har vundet de tre seneste opgør.

  • Senest vi mødte FC Midtjylland i 9. spillerunde af Superligaen, var i september 2012. Her spillede vi hjemme på NRGi Park, hvor det blev til en sejr på 3-2.

  • I dag er det den 22. november. Det er syvende gang i træk vi har hjemmebane i en kamp den 22. november, og de fleste kampe den dag har givet os en sejr.

  • Dagens dommer er Jens Maae, der får hjælp på linjerne af Lars Hummelgaard og Henrik Sønderby, mens Aydin Uslu er kampens fjerdedommer på sidelinjen og Mads-Kristoffer Kristoffersen sidder i VAR-vognen.

Kampen kan følges direkte på Canal 9 eller Dplay. Følg også med på vores live-twitter.

Læs mere om FC Midtjylland her, hvor vi har sat spot på dagens modstander.

Se også 3F Superligaens optakt til kampen.

På AGF TV har cheftræner David Nielsen set frem mod kampen

Koncernpartnere

+