Truppen klar til pokaldyst i Kolding

Af: SHC / Foto: Getty Images - 12. november 2020, kl. 8:37

I dag står pokalen for døren. Her er truppen til eftermiddagens pokalkamp mod Kolding IF.

Så blev det torsdag den 12. november og vi skal dermed i gang med denne sæsons Sydbank Pokal. I eftermiddag går det løs mod Kolding IF.

Kampen starter kl. 16.30 foran et meget begrænset publikum på grund af Covid 19 restriktioner og jo desværre derfor fortsat uden et udebaneafsnit.

Så kampen må følges hjemme fra Aarhus eller hvor man nu følger med. Som i søndags er vi igen vært for et storskærmsarrangement. Den her gang på Godsbanen i Aarhus, hvor vi samles til pokalaften.

På tv kan man så følge en trup, der ligner den som i søndags tog en sejr i Lyngby. Dog er Jón Dagur Thorsteinsson ude på landsholdsopgaver. Vi må også undvære Casper Højer Nielsen, der fortsat døjer med en skade.

I sin helhed ser dagens trup sådan ud:

Kamil Grabara, Daniel Gadegaard, Alexander Munksgaard, Kevin Diks, Frederik Tingager, Sebastian Hausner, Nicklas Helenius, Gift Links, Nicolai Poulsen, Albert Grønbæk, Mikkel Lassen, Patrick Olsen, Jesper Juelsgård, Bror Blume, Magnus Anbo, Patrick Mortensen, Milan Jevtovic og Benjamin Hvidt.

#KIFAGF

• Det er vores 12. kamp mod Kolding IF. Tæller man Kolding IF's tid i sammenslutningerne Kolding FC og Vejle Boldklub-Kolding med har vi i alt mødt Kolding 20 gange inden torsdagens dyst.

• Seneste gang vi mødte Kolding IF var også i pokalturneringen tilbage i 1985, hvor vi vandt 3-1. Seneste møde med Vejle Boldklub-Kolding var tillige også i Sydbank Pokalen i tilbage i 2011, hvor vi tabte 0-1.

• Kolding IF har som bedste pokalresultat tre gange nået kvartfinalen - tre år i træk; nemlig i 1983, 1984 og i 1985.

• Tre gange tidligere har vi spillet pokalkamp på dagens dato - den 12. november, og sejret på udebane de seneste to gange.

• Dommer i dag er Sandi Putros. Linjedommer er Jakob Mastrup og Casper Kristensen.

• Kampen kan følges direkte på DR fra 16.15. Den kan også følges på AGF's livetwitter. Husk også pokalarrangementet på Godsbanen, hvor der er få billetter tilbage til det gratis arrangement. Find billetter her >>>

Læs mere om Kolding IF her >>>>

Cheftræner David Nielsens optakt til kampen: