Velkommen til Brejnholt - ny erhvervssponsor i AGF

3. november 2020, kl. 10:31

XL-BYG Brejnholt er ny erhvervssponsor i AGF

Vi er meget glade for, at vi kan byde velkommen til XL-BYG Brejnholt som er ny erhvervssponsor i AGF's sponsorkreds.

XL-BYG Brejnholt er en familie- og medarbejderejet trælastkoncern med afdelinger hele landet. XL-BYG Brejnholt startede i Randers under navnet Brejnholts Tømmerhandel i 1991 og beskæftiger i dag ca. 300 medarbejdere med en årlig omsætning på 1.3 mia. kr.

Virksomhedens forretningsånd bygger på et nærhedsprincip, så man som kunde skal opleve, at den medarbejder du taler med selv kan træffe de beslutninger der får dit byggeri til at lykkes.

Brejnholt er medlem af indkøbs- og markedsføringskæden XL-BYG, som gør dem i stand til at betjene kunder over hele landet og er også med i indkøbsklubben Danmarksgruppen.

Brejnholt er blandt andet kendt for at give bygninger nyt liv i deres afdelingerer. For eksempel afdelingen i Silkeborg, hvor en gammel kornsilo nu fungerer som lagerhal, ligesom afdelingen i Aarhus oprindeligt har været tobaksfabrik.

Se mere til XL-BYG Brejnholt her >>>