Velkommen til Pipedown

AF: AGF - 21. april 2021

Produktionsselskabet Pipedown Studio er nyeste medlem i AGF Aarhus Netværket som ny netværkssponsor i AGF.

Vi er glade for at byde velkommen til Pipedown Studio, der er et århusiansk digitalt bureau af nye generation. Som de beskriver sig selv, så er de:  nytænkende, selvstændige og uhyre effektive.

Pipedown er en lille virksomhed på kun to personer, men de samarbejder med over 20 forskellige eksterne professionelle, hvilket gør, at de kan løfte enhver opgave.

Index (2)

Med samlet 12 års sammenlagt erfaring er Pipedown eksperter i branchen, men også foregangsmænd for den nye generation af digitale bureauer: nytænkende, selvstændige og uhyre effektive.

Se mere her >>>

Koncernpartnere