- Vi står stærkt til en ny sportschef

Af: AGF/Foto: Nikolaj Rønnow - 28. november 2020, kl. 9:50

Der skal et nyt navn på dørskiltet til sportschefens kontor på Fredensvang.

Det er en realitet, efter det i går kom frem, at sportschef Peter Christiansen stopper i AGF med øjeblikkelig virkning, da han har indgået en aftale med FC København om at tiltræde i den københavnske klub i en lignende stilling til foråret. AGF har derfor suspenderet sportschefen.

- Det ærgrer os naturligvis, at Peter Christiansen har søgt nye udfordringer og dermed fravalgt projektet her i Aarhus. Han har gjort en stor forskel for den sportslige opbygning og den stærke struktur, vi i dag har omkring 3F Superliga-holdet med fysiske rammer, der er second to none i Danmark, en  stærk trup og en dygtig sportslig stab, siger adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen, der har arbejdet sammen med Peter Christiansen gennem mange år. Først i Randers FC - siden i AGF, da Peter Christiansen kom til Aarhus i foråret 2016. 

- Personligt vil jeg ikke lægge skjul på, at jeg er trist over, at jeg nu mister en god kollega og en tæt samarbejdspartner gennem mange år, der har gjort et fantastisk stykke arbejde i AGF. Men sådan er gamet i den her branche - vi skal ha' de medarbejdere og ledere, der vil AGF 100 procent, og ingen er uundværlige. Vi står på et stærkt, sundt og meget solidt fundament i AGF, der ikke er afhængige af bestemte personer eller navne. Så vi ser nu frem til at rekruttere en ny, kompetent sportschef og er allerede i gang med processen, siger Jacob Nielsen. 

Hvornår en ny sportschef kan være plads, kan Jacob Nielsen ikke sige noget om for nuværende. 

- Vi har et klart billede af den profil, vi ønsker som ny sportschef, og opgaven er nu at finde den rette person til jobbet. Vi har stærke værdier som klub og står på et solidt fundament. Så en ny sportschef kommer til at arbejde i en klub, som er på rette vej og med mange spændende nye udfordringer og opgaver foran sig. Vi har aldrig stået stærkere som Superliga-klub, og vi skal nu udnytte det her til noget nyt og spændende på vores videre vej frem, siger Jacob Nielsen. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet