AGF sælger Kasper Lunding til hollandsk klub

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen - 5. oktober 2020, kl. 19:16

Kasper Lunding - der har været udlejet til den norske klub Odds BK - skifter nu fra AGF til den hollandske klub Heracles, der spiller i Æresdivisionen.

- Lunding har gjort det godt under sit ophold i Norge og det har affødt interesse fra Holland og Heracles, som vi - sammen med spilleren - har valgt at efterfølge. Da denne mulighed opstod udtrykte Kasper et stort ønske om at skifte der til, og dermed til en liga og en klub, der spillestilsmæssigt vil passe ham rigtigt godt. Og da vi samtidig kunne blive enige med Heracles om de økonomiske vilkår i en attraktiv transfer, så har vi slået til og vi ønsker Kasper held og lykke i Holland, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen.

Kasper Lundings lejemål med Odds BK ophæves og Kasper Lunding skifter derfor med det samme til Heracles, der er fra den hollandske by Almeo.

Kasper Lunding kom til AGF som 13-årig og er vokset op i samarbejds-klubben, VRI. Inden sin udlejning til norsk fodbold i sommer nåede han 17 kampe for AGF's bedste hold. I Odds BK er det blevet til 15 kampe og fire mål i et succesrigt lejemål, der altså nu bringer ham til den bedste hollandske række.

- Det er en spændende mulighed, der er opstået for mig med interessen for Heracles og jeg ser meget frem til at prøve kræfter med hollandsk fodbold. Jeg har haft en rigtig god tid i AGF og jeg er glad for, at jeg med det her skifte nu også kan give lidt tilbage til klubben. Jeg er stolt af, at jeg har spillet på Ceres Park foran AGF's fantastiske fans og jeg ønsker alle i og omkring AGF alt det bedste fremover, siger Kasper Lunding.

Skærmbillede 2020-10-05 Kl . 19.03.45