Målmand testet positiv for Covid-19

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen - 20. oktober 2020, kl. 17:16

AGF-målmanden Kasper T. Kristensen – også kaldet TK – er testet positiv for Covid-19. Den positive test er kommet efter de faste jævnlige Corona-test, der foretages efter Divisionsforeningens retningslinjer.

Den positive test betyder, at TK - der er frisk og symptomfri - sættes i karantæne derhjemme og dermed også trækkes ud af træningen på Fredensvang.

I den samme test testede alle øvrige spillere og stabsmedlemmer i AGF negativt.

- Vi følger nu de retningslinjer fra Divisionsforeningen for personer, der er testet positiv. Det betyder, at TK nu bliver hjemme i de kommende syv dage og han udgår derfor af træningen indtil videre. Vi følger naturligvis de givne retningslinjer og tager vare på situationen - blandt andet med yderligere test af hele gruppen, forklarer sportschef i AGF, Peter Christiansen.

Hele AGF's trup testes igen fredag.