Billetinformation: Søndag må vi igen nøjes med 500

Af: AGF - 13. oktober 2020, kl. 15:06

Sådan fordeles pladserne til søndagens kamp under stramme corona-restriktioner.

Desværre er vi i 3F Superligaen stadig underlagt ganske stramme Corona retningslinjer, der tilsiger, at vi kun kan være 500 på et fodboldstadion. Således også på søndag, når vi tager imod AC Horsens hjemme i Ceres Park.

Restriktionerne betyder, at vi på søndag deler vores gæster op i to lige store halvdele. Den ene gruppe bliver vores sponsorer og den anden gruppe bliver sæsonkortholdere. Og da der også skal være plads til spillere, trænere, medarbejdere, medier mv. så betyder det, at vi får plads til 300 mennesker til kampen, der fordeles ligeligt mellem sponsorer og sæsonkortholdere. 

Denne løsning er udarbejdet i samråd med AGF's SLO og fordelingen af pladserne til vores sæsonkortholdere er sket via lodtrækning tirsdag og de pågældende sæsonkortholdere har fået direkte besked. 


Skærmbillede 2020-10-13 Kl . 11.50.17

Hvis man er sæsonkortholder i AGF har man altså fået direkte besked i sin indbakke hvorvidt man er udtrukket til en plads til kampen AC Horsens søndag den 18. oktober kl. 14 i 3F Superligaen.

Er du en del af publikum til kampen opfordrer vi dig til at orientere dig i de informationer som bliver til rådighed op til kampen om gode corona-råd og guidelines i forhold til den forsigtighed og agtpågivenhed, som det er vigtigt, at vi stadig husker i forhold til Corona. 

Coronagaranti
Alle sæsonkortholdere i AGF er i øvrigt dækket af vores Coronagaranti.

Coronagarantien sikrer sæsonkortholdere - som ikke udtrækkes til de her kampe under de stramme restriktioner. Har man som sæsonkortholder ikke mulighed for at få adgang til en eller flere kampe grundet på grund af COVID-19, kompenseres nemlig det forholdsmæssige beløb pr. kamp.

Dette opgøres som udgangspunkt hvert halve år. Sæsonkortholdere kan dermed forvente, at refusioner effektueres senest i løbet af januar 2021.

Vi glæder os til, at kunne byde jer velkomne i Ceres Park igen. Forhåbentlig kan vi se jer alle sammen - på afstand - snart igen. 

Skærmbillede 2020-10-13 Kl . 12.44.17

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet