Gjensidige Kvindeligaen: Fokus på den gode præstation i Thisted

AF: Af: MJ / Foto: Ole Nielsen og Allan Høgholm - 21. april 2021

AGF Kvindefodbold skal i aktion i en svær udebanekamp, når vi i morgen gæster FC Thy-Thisted Q i Gjensidige Kvindeligaen.

AGF Kvindefodbold skal i aktion i en svær udebanekamp, når vi i morgen gæster FC Thy-Thisted Q i Gjensidige Kvindeligaen.

Lørdagens opgør kommer efter en svær periode rent resultatmæssigt i Gjensidige Kvindeligaen, hvor vi har kæmpet med at høste point. Pointhøsten er dog ikke førsteprioritet, da holdet holder fokus på den gode præstation på banen.

- På holdet taler vi meget om, at vi skal lave den gode præstation. Den gode præstation er en kamp, hvor vi både individuelt og holdmæssigt kan se os selv i øjnene bagefter. Og hvis vi kigger mere nuanceret på vores halvlege i kampene, så er der rigtig mange gode ting at tage med til lørdagens kamp, siger midlertidige cheftræner Allan Frederiksen.

Vi har mødt FC Thy-Thisted Q to gange i indeværende sæson. Senest mødte vi dem i Sydbank Kvindepokalen for lidt over en uge siden, hvor det blev til et nederlag på 0-3 i Lyseng. Nu står vi igen overfor thyboerne, som især har sine styrker i omstillingerne.

- FC Thy-Thisted Q er et godt hold, der har for vane at optimere deres præstation. De ved, hvad de er gode og knap så gode til. Især omstillinger er en af deres forcer, hvor de er farlige. De spiller mange tætte kampe - både mod de stærke og svagere modstandere i ligaen - og har det bedst med, at modstanderen har bolden. Derfor bliver det en svær kamp, men vi har bestemt også muligheder i kampen, lyder det fra Allan Frederiksen.

Skærmbillede 2020-10-16 Kl . 12.28.44

I sidste spillerunde af Gjensidige Kvindeligaen led vi et nederlag på 5-1 på udebane mod Fortuna Hjørring. Men resultatet fra sidste weekends kamp er en smule misvisende for kampens udvikling.

- I Hjørring spillede vi en rigtig god kamp og var bagud 2-1 indtil det 73 minut. Hjørring scorede så tre mål til sidst, hvilket var min fejl. Vi følte, at vi kunne få point med hjem, hvorfor vi jagtede en udligning. Det kostede så i den anden ende, forklarer Allan Frederiksen.

De mange indkasserede mål er også en af hovedtemaerne gående ind til weekendens kamp, hvor vi skal forsøge at styrke den defensive organisation på banen.

- Der er gået for mange mål ind på os, og det skal vi selvfølgelig have fokus på. Derudover skal vi selv være effektive i offensiven, når vi får mulighederne, afslutter Allan Frederiksen.

Der er kampstart i morgen klokken 15.00 på Sparkassen Thy Arena.

Kampen kan ses direkte på Kvindeliga.dk >>> 

Truppen til lørdagens kamp ser således ud:

1. Katrine Svane
4. Sofie Vendelbo
6. Hannah Bacon
7. Cecilie Johansen
8. Sofie Bloch
9. Mathilde Kruse
10. Christina Beck
11. Maria Herdel
12. Sofie Kamp
13. Caroline Jensen
18. Maria Denius
19. Sofie Obel
21. Mathilde Søjberg
22. Emma Bay
24. Freja Storm

 

Koncernpartnere

+