Gjensidige Kvindeligaen: Kampdag i Hjørring

Af: MJ / Foto: Ole Nielsen - 9. oktober 2020, kl. 12:36

AGF Kvindefodbold skal forsøge at rejse sig efter midtugens pokalexit mod FC Thy-Thisted Q, når vi i weekenden møder Fortuna Hjørring på udebane i Gjensidige Kvindeligaen.

Onsdag aften blev vores pokaldrømme slukket, da vi på kunstgræsbanen på IF Lyseng Idrætsanlæg tabte 0-3 til FC Thy-Thisted Q. Nu skal vi igen spille om vigtige point i Gjensidige Kvindeligaen, når vi gæster Fortuna Hjørring på lørdag.

Udover pokalnederlaget kommer vi ind til lørdagens opgør efter en god kamp i sidste weekend. Her tabte vi knebent 0-1 til FC Nordsjælland på Ceres Park, hvor vi ellers spillede lige op mod sjællænderne i store dele af kampen.

Fortuna Hjørring kommer ind til weekendens opgør med et uafgjort resultat mod FC Thy-Thisted Q i sidste spillerunde. Her spillede de to hold 2-2, efter thyboerne fik vendt et 0-2-resultat til 2-2 i slutminutterne af kampen.

Senest vi spillede mod Fortuna Hjørring var på hjemmebane i 2. spillerunde af Gjensidige Kvindeligaen. Her blev det til et nederlag på 0-2, hvorfor spillerne er ivrige efter at tage revanche mod nordjyderne i weekenden.

Truppen til lørdagens kamp ser således ud:

1 Sofie Grøn
4 Sofie Vendelbo
5 Emilie Rhode
6 Hannah Bacon
7 Cecilie Johansen
8 Sofie Bloch
9 Mathilde Kruse
10 Christina Beck
11 Maria Herdel
12 Sofie Kamp
13 Caroline Jensen
16 Helena Pedersen
18 Maria Denius
19 Sofie Obel
20 Emma Andersen
24 Freja Storm

Der er kampstart lørdag klokken 14.00 på Nord Energi Arena i Hjørring.  Se kampen direkte på Kvindeliga.dk 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet