Gjensidige Kvindeligaen: På svær opgave i Hjørring

10. oktober 2020, kl. 9:00

AGF Kvindefodbold jagter igen tiltrængte point, når vi i dag gæster Fortuna Hjørring på udebane i Gjensidige Kvindeligaen.

Lørdagens opgør kommer, efter vi i midtugen røg ud af Sydbank Kvindepokalen med et nederlag til FC Thy-Thisted Q. Nu venter Fortuna Hjørring, og det bliver en svær opgave på udebane.

- Det bliver en svær opgave i Hjørring. Med det sagt, så tror jeg, det er et hold, der ligger godt til os. Selvom det har været en hård uge, så glæder vi os til at spille de her spændende og vigtige kampe, siger den midlertidige cheftræner Allan Frederiksen

Fortuna Hjørring har været godt spillende de sidste par kampe med to storsejre over FC Nordsjælland, men i sidste weekend fik de ikke fuldt udbytte. Her spillede nordjyderne uafgjort 2-2 med FC Thy-Thisted Q. 

- Der er ingen tvivl om, at Fortuna Hjørring vil ud at vise, at pointtabet i Thisted ikke var kalkuleret. De vil ud at vise en præstation, der kan rette op på skuffelsen i sidste weekend. Derfor er det et topmotiveret hold, som vi skal op imod, lyder det fra Allan Frederiksen.

Nordjyderne har en af ligaens bedste defensiv med kun ni indkasserede mål i ni kampe. Det er næstfærrest indkasserede mål i Gjensidige Kvindeligaen, og derfor skal vi være tålmodige lørdagens kamp.

- Vi skal have et fokus på at gøre det godt i begge felter. Vi har lukket lidt for mange mål ind i perioder, mens vi også har haft svært ved at score. Mentalt skal vi forberede os på, at der godt kan gå et stykke tid i kampen, inden vi får scoret, og derfor skal vi blive ved med at tro på det, forklarer Allan Frederiksen

Skærmbillede 2020-10-10 Kl . 08.58.23

Senest vi mødte Fortuna Hjørring var i 2. spillerunde af Gjensidige Kvindeligaen. Her tabte vi hjemme 2-0, men det er ikke ens betydende med, at nordjyderne er usårlige.

- Fortuna Hjørring er et godt spillende hold, og spiller for spiller er de helt i toppen af dansk kvindefodbold. Men vi så imod FC Thy-Thisted Q, at det er et hold, som kan drilles med aggressivt spil, afslutter Allan Frederiksen.

Der er kampstart lørdag klokken 14.00 på Nord Energi Arena i Hjørring. Kampen kan ses direkte på Kvindeliga.dk.

Se truppen her >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet