Gjensidige Kvindeligaen: Glad målscorer

Af: MJ /Arkivfoto: Ole Nielsen - 18. oktober 2020, kl. 8:36

Sofie Bloch spillede en hovedrolle, da AGF Kvindefodbold i går høstede en tiltrængt sejr på 1-3 i lørdagens udekamp mod FC Thy-Thisted Q i Gjensidige Kvindeligaen.

Her stod angriberen nemlig bag to scoringer, og efter kampen var hun da også meget glad for endelig at få udbytte af det hårde arbejde på træningsbanen.

- Sejren viser, at alt det hårde arbejde, vi laver til dagligt, endelig bærer frugt. Den her gang var det både en god præstation og tre point, hvilket vi virkelig har manglet. Jeg får helt kuldegysninger ved at tænke på det, siger Sofie Bloch.

I modsætningen til de seneste kampe var det os, som kom foran midtvejs i første halvleg i lørdagens kamp. Den gode start i Thisted var også en af nøglerne til, at sejren kunne komme i hus på en svær udebane.

- Det betød meget, at vi kom godt fra start uden at være bagud. Vi prøvede lidt nyt ved at stille os lidt længere tilbage på banen i forhold til de forrige kampe. Det viste sig at fungere godt for os. Derudover valgte vi at gøre det simple i vores kombinationer i pasningsspillet. Dén tankegang var, hvad der virkede for os i dag. Afslutningsvist fik vi også prikket bolden i mål, hvilket også gav noget energi til holdet, forklarer Sofie Bloch.

Skærmbillede 2020-10-18 Kl . 08.33.16

Revanche
Med sejren fik vi taget revanche mod FC Thy-Thisted Q, der for lidt over en uge siden sendte os ud af Sydbank Kvindepokalen. Derfor var lørdagens sejr også ekstra sød.

- Det var den fedeste hævn, vi kunne tænke os til ved at tage sejren i dag. Man kunne se på dem efter kampen, at det gjorde ondt. Nu går vi på landsholdspause med en sejr, og det er virkelig dejligt. Det giver en masse selvtillid til holdet i de resterende kampe i sæsonen, afslutter Sofie Bloch.

I den kommende uge går AGF Kvindefodbold på landsholdspause, inden det lørdag den 31. oktober igen går løs i Gjensidige Kvindeligaen. Her møder vi AaB hjemme på Vejlby Stadion. Og med sejren i går er vi stadig indenfor rækkevidde af en slutspilsplads.  

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet