Grønbæk efter sejr: Vi viser stort overskud

Af: MJ / Foto: Allan Samsøe Voss/SportsPhoto.dk - 18. oktober 2020, kl. 16:54

Søndagens sejr på 3-0 over AC Horsens i 3F Superligaen bød på mange gode præstationer - blandt andre af unge Albert Grønbæk, der fik sin fjerde start i 3F Superligaen.

Med en assist og en scoring blev Albert Grønbæk kåret til man of the match efter dagens sejr over AC Horsens. Og den unge kantspiller var efter kampen da også meget tilfreds med sejren.

- Jeg syntes, vi spillede rigtig godt og havde styr på det gennem hele kampen. Vi viste overskud, og det var godt det vi gjorde inde på banen i dag, siger Albert Grønbæk.

Det er anden gang i denne sæson, at Grønbæk bliver kåret til man of the match på Ceres Park. I hjemmekampen mod OB modtog han samme hæder efter en flot præstation. Og kantspilleren har nu haft fire optrædener i startopstillingen i 3F Superligaen.

- Det er super dejligt at få tilliden fra træneren til at komme ind og spille, og at jeg har et niveau til at bidrage til holdet. Det føler jeg er utrolig vigtigt, så jeg ikke bare falder igennem, men i stedet griber chancen og præsterer godt kontinuerligt, lyder det fra Albert Grønbæk.

Skærmbillede 2020-10-18 Kl . 16.50.04

Søndagens sejr forlænger vores ubesejrede stime i 3F Superligaen, hvor vi ikke har tabt i de første fem spillerunder. Dermed fastholder vi andenpladsen i tabellen.

- Det er fantastisk at spille på dette hold. Jeg synes, vi er inde i en rigtig flot udvikling lige nu. Det er sindssygt fedt at være med på sporet, som vores tog kører på lige nu. Det går fremad, og vi kigger os ikke tilbage, men kun frem mod den næste kamp, der er den vigtigste, siger Albert Grønbæk.

Næste kamp i 3F Superligaen er søndag i næste weekend, når vi hjemme på Ceres Park tager imod sidste års sølvvindere fra FC København.