Kaastrup på græs i Viborg

Af: AGF / Foto: Ole Nielsen - 5. oktober 2020, kl. 18:45

AGF’s unge offensiv-spiller Magnus Kaastrup udlejes til Viborg FF. Her skal Kaastrup i de kommende tre måneder tørne ud for topholdet i NordicBet Ligaen.


- Det er afgørende for Magnus' udvikling, at han kan få noget mere spilletid. Og da der i øjeblikket har været langt til holdet her hos os, så giver det rigtig god mening for både os og spilleren selv, at vi nu kan sende ham på græs hos Viborg FF, der spiller en god gang fodbold og hvor vi tror på, at Kaastrup vil kunne bidrage og finde sig godt til rette i et godt miljø, siger sportschef, Peter Christiansen.Udlejningen af Kaastrup kommer efter den unge århusianer i sidste sæson var udlejet til Borussia Dortmund. Nu skal jagten på spilletid altså indtil jul fortsætte i Viborg. - Viborg FF har udtrykt stor interesse i at få Magnus ud til dem, så jeg håber det bliver et rigtig godt skridt i Kaastrups udvikling og at den kommende tid vil give ham mulighed for at udvikle sig endnu mere, tilføjer Peter Christiansen.

Skærmbillede 2020-10-05 Kl . 18.30.32 
Magnus Kaastrup - der er 19 år - kom til AGF fra samarbejdsklubben SSV Fodbold i 2013. Han har optrådt 17 gange for AGF's bedste hold og som nævnt været udlejet i sæsonen 19/20 til Borussia Dortmund.

Nu gælder det altså Viborg FF, som i øjeblikket ligger nummer et i NordicBet Ligaen.Lejeaftalen mellem AGF og Viborg FF gælder frem til nytår.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet