Nederlag i Reserveliga-premieren

Af: MJ - Foto: Getty Images den 19. oktober 2020, kl. 18:14

Mandag eftermiddag var reserveholdet i aktion i sæsonpremieren i Reserveligaen, hvor vi led et nederlag på udebane mod FC Midtjylland.

Vi kom bedst fra start i opgøret, hvor vi var mest på bolden. Desværre fik vi ikke udnyttet spilovertaget til at score mål, hvorfor det stadig var målløst efter en halv times spil. 

Derefter kom FC Midtjylland bedre med i opgøret. Det resulterede i en scoring små ti minutter inden pausen, da Ronnie Schwartz bragte hjemmeholdet foran 1-0. 

-Vi havde FC Midtjylland under pres, indtil de scorer til 1-0. Vi havde nogle rigtig fine muligheder for at score, men vi udnyttede dem ikke. Vi kom godt rundt om dem i flere situationer og spillede os godt ud af deres pres, hvor vi fik erobret boldene højt i banen, siger assistenttræner Lars Friis, der står i spidsen for reserveholdet. 

Fem minutter senere fik FC Midtjylland også tilkæmpet sig et straffespark, som deres nytilkommet angriber Luca Pfeiffer sparkede i mål til 2-0. 

Lige inden pausen blev det endnu værre. Igen var Ronnie Schwartz på spil, og han gjorde det til pausestillingen 3-0. 

- Vi lavede nogle fejl, som vi ikke burde lave. Ved FC Midtjyllands scoringer var vi ikke kompromisløse nok, og lige pludselig var vi bagud 3-0. Det var en kamp, der gik fra, at vi havde helt styr på det i starten af kampen, til vi på kort tid var bagud med tre mål, lyder det fra Lars Friis. 

Få minutter efter pausen gjorde Pfeiffer det til 4-0, hvorfor det var op ad bakke i resten af kampen. 4-0 blev også kampens slutresultat i Herning, men trods resultatet betød mandagens kamp spilletid til nogle af de spillere, der ikke har været så meget i aktion. 

- Vi fik 90 minutter til flere af de spillere, som ikke har fået så meget spilletid i 3F Superligaen. Derudover fik vi også set, hvor vores U19-spillere står henne. Det er de to ting, som er mest vigtig at tage med fra kampen, fortæller Lars Friis. 

Kampfakta - Reserveligaen
FC Midtjylland - AGF 4-0 (3-0)

1-0: 33' Ronnie Schwartz
2-0: 38' Luca Pfeiffer (Straffespark)
3-0: 43' Ronnie Schwartz
4-0: 46' Luca Pfeiffer 

AGF-truppen:
William Eskelinen, Kasper Thiesson Kristensen, Oliver Lund (U19), Thomas Thiesson Kristensen, Jesper Juelsgård, Mikkel Lassen, Magnus Anbo, Mads Bager (U19), Søren Tengstedt, Milan Jevtovic, Frederik Ihler (U19), Nicklas Helenius, Daniel Jacobsen (U19), Nikolaj Sauer (U19), Jonas Yderholm (U19), Viktor Storgaard (U19), Asger Beck (U19), Alexander Laursen (U19).

 

 

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet