Ny sejr til U17

Af: BJ - 13. oktober 2020, kl. 23:50

U17 hentede i weekenden den anden sejr i træk, da Esbjerg fB blev besejret 1-0. Også U15 vandt 1-0 over vestjyderne.

Efter en pointfattig start på sæsonen har U17 de seneste to runder gjort rent bord og sat seks point ind på kontoen. Senest blev Esbjerg besejret 1-0. Afgørelsen faldt midtvejs i første halvleg, da Gustav Junge udnyttede et straffespark til at score det, der skulle vise sig at blive sejrsmålet. Herefter jagtede Esbjerg en udligning, men et godt kæmpende AGF-mandskab anført af Jacob Andersen og Axel Mors i midterforsvaret holdt vestjyderne fra fadet, og de helt oplagte chancer formåede gæsterne aldrig at spille sig frem til.

- Vi kriger sejren hjem. Det er tydeligt at se, at drengene nu ved, hvad der kræves for at være med på det her niveau i form af intensitet og hårdt arbejde. Det er dejligt at se, at vi sætter en ære i at forsvare til trods for, at vi er i denne fase i for lang tid. Nu skal vi arbejde videre med bolden og de løsninger, vi gerne vil gør brug af her, og vi skal også blive dygtigere i vores offensive omstillinger, siger U17-cheftræner Sancheev Manoharan.

Næste opgave for U17 er på lørdag, hvor Brøndby IF kommer på besøg.

Kampfakta - U17 Ligaen 
AGF - Esbjerg 1-0 (1-0)
1-0: Gustav Junge 

AGF:
Lucas Moser - Elias Rendorff, JAcob Andersen, Axel Mors, Daniel Amundala - Alexander Hansen, Lasse Madsen, Magnus Isager - Theodor Felix, Gustav Junge, Emil Dissing 

-------------------------

God anden halvleg nok engang nok for U15

U15 kunne ligesom U17 glæde sig over en 1-0-sejr over Esbjerg.  De tre point kom først og fremmest i hus på en god anden halvleg. Gæsterne var i teten i de første 40 minutter, men efter pausen fik AGF-spillerne bedre greb om spillet, presset sad bedre, og kvaliteteten på bolden blev også løftet. Det var også i anden halvleg, at den enlige scoring faldt - og den var signeret Jonathan Lindekilde efter godt kombinationsspil i højre side. Resten af halvlegen jagtede U15 endnu en scoring, der ville lukke kampen. Den kom dog aldrig, men modsat formåede Esbjerg heller ikke at true sejren, og derfor var den også ganske fortjent.

- I første halvleg er vi generelt på hælene. I pausen får vi justeret nogle ting, og anden halvleg bliver en helt anden forestilling, hvor vi dikterer kampen og både spiller og flytter os hurtigere end Esbjerg. Det var endnu en weekend, hvor vi præsterer en mindre god første halvleg, men får ændret kampbilledet i anden halvleg. Nu venter Brøndby på lørdag - et opgør mellem nr. 1 og nr. 2, hvor det kræver det maksimale af os i forhold til at præstere over 80 minutter, siger U15-cheftræner Jonas Grauslund.

Kampfakta - U15 Ligaen
AGF - Esbjerg 1-0
1-0: Jonathan Lindekilde (52')

AGF:
Mikkel Markdal - Mikkel Falk, Gustav Schjøtt, Andreas Sønderskov, Mikkel Kannegaard Kristensen - Luka Callø (41: Jonatan Lindekilde), Clemens Astrup, Betram Zacho - Noah Ejlertzen (59: Arda Nehad), Albert Vinther, Oliver Thunbo (51: Lukas Falk Hansen)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet