Nyt erhvervsnetværk med fokus på kvindefodbold

AF: Af: MJ - 21. april 2021

I forlængelse af skabelsen af AGF Kvindefodbold har et nyt erhvervsnetværk også set dagens lys.

I forlængelse af skabelsen af AGF Kvindefodbold har et nyt erhvervsnetværk også set dagens lys.

Netværket har til formål at understøtte kvindefodbolden i Aarhus - herunder AGF Kvindefodbold i Gjensidige Kvindeligaen, samt moderklubberne VSK Aarhus og IF Lyseng. Men samtidig også - og mindst lige så væsentligt - at fungere som et levende og spændende netværk med værdi på forretning og networking. 

- Vi vil gerne skabe et virkelig godt erhvervsnetværk, hvor fokus er på, at medlemmerne får værdi og forretning ud af netværket. Vi hjælper til med at matche virksomheder, som vi tænker kunne få gavn af at få en snak med hinanden. I sidste ende kan virksomhederne forhåbentlig både få forretning og sparring ud af at være med i netværket, siger Anna Hejlsberg, der en af initiativtagerne til Business to Match, som skal styrke kvindefodbolden i AGF, VSK Aarhus og i IF Lyseng. 

- Vi vil rigtig gerne give kvindefodbolden nogle bedre betingelser, og det er super fedt, at det er under AGF's brand. Derigennem kan vi også give medlemmerne af Business to Match nogle gode sportslige sociale oplevelser, tilføjer Anna Hejlsberg. 

I Business to Match bliver der afviklet netværksmøde hver tredje uge fra klokken 7.30 - 9.30 i Tivoli Friheden. Møderne kan variere fra en ekstern oplægsholder eller virksomhedsbesøg til møder med fokus på netværk mellem medlemmerne.

Skærmbillede 2020-10-12 Kl . 09.40.19

- Til nogle af møderne vil der være en ekstern oplægsholder eller et virksomhedsbesøg, der kan bidrage med ny viden og inspiration til medlemmerne. Men ved andre møder vil fokus mere være på, at netværksmedlemmerne kan lære hinanden bedre at kende, lyder det fra Anna Hejlsberg.

Organisationen bag Business to Match består af direktør og professionelt bestyrelsesmedlem Anna Hejlsberg, ejerleder Flemming Jensen, adm. direktør i AGF Jacob Nielsen, samt administrator og ejerleder Kenneth Rothly.

Har man lyst til at høre mere om Business to Match, så er man velkommen til at deltage i et uforpligtende møde. Kontakt kontakt@business-to-match.dk for at høre nærmere. 

Koncernpartnere

+