Kolding venter i sæsonens første pokalkamp

Af: AGF / Foto: kif-fodbold.dk - 8. oktober 2020, kl. 21:45

Der blev her til aften trukket lod til tredje runde i Sydbank Pokalen, hvor vi træder ind i turneringen. Og første udfordring bliver Kolding IF Fodbold fra NordicBet Ligaen.

Drømmen om den tiende pokal starter i Kolding - det står fast efter, der torsdag aften blev trukket lod til tredje runde af Sydbank Pokalen i forbindelse med pokalkampen mod Esbjerg fB og Silkeborg IF. 

Efter kampen var TV3 Sport vært for lodtrækningen, hvor vores navn kom op fra bowlen sammen med Kolding IF Fodbold, der til daglig spiller i 1. division. 

Vi kunne i forvejen ikke trække andre 3F Superligahold og Kolding IF har som lavere rangerende hold hjemmebane. 

Kampen spilles enten 10., 11. eller 12. november. Så snart der er en endelig dato på plads skal vi naturligvis nok melde det ud. Om der bliver mulighed for at rejse med for at støtte holde, når vi når så langt, er stadig uvist i disse corona-tider. 

Med mødet med Kolding IF bliver det i øvrigt til et gensyn med tidligere U19 træner i AGF, Morten Molkjær, der nu er cheftræner i Kolding og tidligere spiller i AGF Daniel Thøgersen, der i sommer skiftede permanent til Kolding, hvor også de tidligere ungdomsspillere i AGF, Jacob Florin Torp og Jakob Killerich nu spiller. 

Flere århusianske hold
I bowlen i aften var også en hel del andre hold fra Aarhus, der kommer på spændende udfordringer i Sydbank Pokalen mod hold fra 3F Superligaen.

Således skal Aarhus Fremad møde Randers FC, Brabrand skal møde Vejle Boldklub, mens VSK Aarhus skal op i mod AC Horsens. Vores naboer fra ASA kan "nøjes med et besøg fra B93. Vi ønsker alle de århusianske hold held og lykke i Sydbank Pokalen og glæder os til vores kamp mod Kolding IF. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet