Samarbejdsklubber flot repræsenteret i 3F Superligaen

Af: AGF / Foto: Allan Høgholm - 9. oktober 2020, kl. 9:37

Odder IGF, Galten FS, VRI, IF Midtdjurs og flere andre. Der har været masser af lokale samarbejdsklubber repræsenteret i 3F Superliga-truppen i sæsonen indtil nu, hvor vi har set flere unge AGF’ere blive både udtaget og få spilletid.

Senest i Aalborg i søndags med VRI-drengen Albert Grønbæk i start 11'eren og en indskiftning af Mikkel Lassen, der har en fortid i Odder IGF. Ude på bænken sad også Thomas T. Kristensen fra Galten, Mads Bager fra IF Midtdjurs og Benjamin Hvidt fra Kolind/Perstrup IF.

I sæsonen indtil nu har vi set otte spillere af egen avl være udtaget til 3F Superliga-kampe. Det drejer sig om Kasper T. Kristensen, der i 2015 kom til AGF fra FC Skanderborg. Mikkel Lassen, der allerede som 11-årig kom til AGF fra Odder IGF og som fik sin 3F Superliga-debut forleden mod AaB.

Også Thomas T. Kristensen fra Galten FS har vi set i 3F Superliga-truppen, hvor også Mads Bager - som har været i AGF i otte år siden han i 2012 kom til fra IF Midtdjurs - har været repræsenteret i sæsonen indtil nu.

Mikkel -moeller -lassen -250619-02

Derudover har der selvfølgelig været velkendte ansigter i form af Sebastian Hausner, Benjamin Hvidt og Albert Grønbæk i gang i denne sæsons 3F Superligaen. Endelig har også Magnus Kaastrup - som stammer fra SSV Fodbold og som har været i AGF siden 2013 - været i truppen inden han i denne uge blev udlejet til Viborg FF.

Næste kamp for 3F Superligaen er på søndag den 18.10 mod AC Horsens kl. 14.