Sydbank Kvindepokalen: Pokalaften i Lyseng

Af: MJ / Foto: Allan Høgholm - 6. oktober 2020, kl. 9:29

Onsdag aften skal AGF Kvindefodbold i aktion i Sydbank Kvindepokalen, når vi i tredje runde møder FC Thy-ThistedQ hjemme i Aarhus.

Efter weekendens kamp mod FC Nordsjælland i Gjensidige Kvindeligaen, der endte med et ærgerligt smalt nederlag, er AGF Kvindefodbold opsatte på at jagte en sejr hjemme mod FC Thy-ThistedQ i Sydbank Kvindepokalen.

Ligesom os trådte thyboerne også ind i pokalturneringen i anden runde, hvor de spillede sig videre med en sejr på hele 0-9 over Middelfart, der til dagligt spiller i Kvindeserie Vest. Vi mødte Varde på udebane i anden runde af Sydbank Kvindepokalen, hvor det blev det til en sejr på 0-3.

FC Thy-ThistedQ er ikke en ukendt modstander for os, da vi også stod over for dem på hjemmebane i Gjensidige Kvindeligaen tilbage i august. Her blev det til et smalt nederlag på 0-1 i en kamp, hvor vi spillede lige op med thyboerne i store perioder af kampen.

Derfor er det tid til revanche i onsdagens pokalopgør, der spilles på kunstgræsbanen på IF Lyseng Idrætspark. Her vil der være gratis adgang for tilskuere, men på grund af corona-restriktioner må vi kun have 200 tilskuere på stadion. Der vil være optælling i døren, og alle skal være siddende på stadion under kampen.

Der vil være åbent hos Café Ræven på stadion, hvor der kan købes drikkevarer og snacks. Derudover vil der være mulighed for at købe mad i klubhuset.

Spillested er Lysengvej 1A i Højbjerg, og kampen fløjtes i gang klokken 19.00.

Skærmbillede 2020-10-06 Kl . 08.57.19 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet