Sydbank Kvindepokalen: Stor arbejdsindsats i undertal var ikke nok

Af: MS / Foto: Frederik Sindberg - 7. oktober 2020, kl. 21:14

To straffespark og en udvisning blev dyrt for AGF Kvindefodbold i Sydbank Pokalen onsdag aften.

Kunstgræsbanen på Lyseng Idrætspark dannede rammerne om pokalfodbold, da AGF Kvindefodbold tog imod FC Thy-Thisted Q i Sydbank Kvindepokalen onsdag aften.

Men allerede i kampens første minut fik drømmen om et pokalavancement et skud for boven. Et fladt indlæg fra højre siden havnede for fødderne af gæsternes Sarah Dyrehauge Hansen, der sendte gæsterne i front efter 20 sekunder og gav os en chokstart.

Efter den tidlige scoring kom vi bedre med i opgøret. Et godt sammensat angreb endte med, at Caroline Jensen forsøgte med et kvalificeret langskud, som gæsternes keeper kun akkurat fik handsken på.

Vi fortsatte med at få mere tid på bolden og komme op på gæsternes banehalvdel, hvor vi fik truet deres målfelt. Både på hjørnespark og i det etablerede spil var vi farlige i perioder, men uden de helt store målchancer.

Trods vores gode periode var det alligevel FC Thy-Thisted Q, som kom foran 2-0. Gæsternes fik tildelt et straffespark efter målmand Katrine Svane bremsede en friløber i feltet. Advarsel til Svane og mål til gæsterne, hvorfor stillingen var 0-2 efter små 30 minutter.

Mod slutningen af første halvleg fik Katrine Svane sit andet gule kort og dermed rødt, da hun tacklede en modspiller i eget felt og endnu en gang måtte se et straffespark dømt mod os. 

På bænken havde vi ikke en reservekeeper med, hvorfor Emma Andersen blev sat på mål. Desværre kunne hun ikke redde bolden, og derfor gik vi omklædningsrummet bagud 0-3 efter en tung første halvleg. 

P1340220

2. halvleg
Efter pausen var de første ti minutter ganske jævnbyrdige. Gæsterne fortsatte med at satse på omstillinger, mens vi ihærdigt forsøgte at jagte reduceringen. Dog forblev det første kvarter i anden halvleg målløst.

Lidt senere fik vi en god mulighed for en reducering. Cecilie Johansen stod for et frispark lige udenfor gæsternes målfelt, og hun sendte et kvalificeret skud afsted. Desværre var thyboernes keeper på plads og fik parreret skuddet.

Trods den manglende reducering og en mand i undertal blev vi ved med at yde en stor arbejdsindsats. Hver gang FC Thy-ThistedQ nærmede sig vores målfelt, fik vi afværget flot med en solid defensiv indsats. Derfor hed stillingen stadig 0-3 med ti minutter til slutfløjt.

Mod slutningen af kampen blev vi ved med at jagte reduceringen, men uden held. Dermed er vi ude af Sydbank Kvindepokalen efter et nederlag på 0-3.

Kampfakta - Sydbank Kvindepokalen
AGF - FC Thy-Thisted Q 0-3 (0-3)


0-1: 1' Sarah Dyrehauge Hansen
0-2: 27' Mathilde Kjeldgaard (Straffe)
0-3: 45+2' Mathilde Kjeldgaard (Straffe)Advarsler:
AGF: Katrine Svane, Cecilie Johansen

FC Thy-Thisted Q: Nadia Søderberg
Udvisning: Katrine SvaneAGF:

Katrine Svane - Sofie Vendelbo, Christina Beck (70' Sofie Bloch), Sofie Kamp, Sofie Obel - Maria Denius - Mathilde Kruse (84' Helena Pedersen), Maria Herdel, Emma Andersen, Freja Storm (40' Cecilie Johansen) - Caroline Jensen (84' Emilie Rhode)

Skærmbillede 2020-10-07 Kl . 21.13.43

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet