Sydbank Pokalen: Første modstander findes i aften

Af: AGF / Foto: Getty Images - 8. oktober 2020, kl. 11:15

I aften trækkes der lod til 3. runde af dette års Sydbank Pokalen. Dermed træder vi også ind i turneringen.

Sidste sæson sluttede drømmen om den tiende pokal i semifinalen. Men nu er det snart tid til en ny sæson i Sydbank Pokalen. Og i aften bliver vi klogere på hvem vi skal møde i tredje runde, hvor vi træder ind i turneringen.

Det sker ved en lodtrækning, der kan følges direkte på TV3 Sport eller Viaplay umiddelbart efter pokalkampen mellem Esbjerg og Silkeborg, der spilles kl. 18.45 i aften.

Som 3F Superliga-klub kan vi i tredje runde ikke møde andre liga-hold, hvorfor det allerede nu står fast, at der venter os en udekamp, da det lavest rangerende hold har hjemmebane. 

De hold som efter tirsdag og onsdagens kampe er i puljen er: 

AB
Kolding IF
Hvidovre
Holstebro
Fremad Amager
Slagelse B&I
Hedensted IF
Avarta
B93
Nykøbing FC
Ledøje-Smørum
HB Køge
Skive
Jammerbugt FC

Derudover er hele fire Aarhus-hold også med i puljen udover os. Nemlig ASA Aarhus, VSK Aarhus, Brabrand og Aarhus Fremad, der i aftes slog Vendsyssel FF med hele 5-0 på Riisvangen i Aarhus. 

Torsdag aften afgøres det så om enten Silkeborg IF eller Esbjerg fB også skal med i puljen, ligesom FC Nordsjælland møder FC Græsrødderne. Endelig er der i næste uge en udsat kamp mellem BSF og Næstved, hvor vinderen af den kamp også er med i tredje runde. 

Efterårets første pokalkamp afvikles i dagene 10. til 12. november. Og vores første kamp bliver altså på udebane. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet