Ti i Tyve - Corona må ikke stoppe fællesskabet

AF: Af: AGF / Foto: Ole Nielsen og Getty Images - 21. april 2021

Nye Corona-restriktioner har endnu en gang lagt sig over landet, mens vi nu passer ekstra godt på hinanden. Så alle forhåbninger om, at vi kan se flere fans og tilskuere til fodbold har lange udsigter.

Nye Corona-restriktioner har endnu en gang lagt sig over landet, mens vi nu passer ekstra godt på hinanden. Så alle forhåbninger om, at vi kan se flere fans og tilskuere til fodbold har lange udsigter.

Men vi giver ikke op. Vi nægter at lægge os ned. Vi savner vores fans og lyden af fællesskabet, fejringen og familien. Vi savner vores sæsonkort-holdere og sammenholdet, og samværet. Så nu tager vi testpinden i den anden hånd. Der skal ske noget!

Og det synes I også. For vi har fået mange opfordringer fra vores fans om, at skabe nogen nye muligheder for at dyrke fælleskabet her i efteråret - den opfordring følger vi nu. Så vi sammen - og på afstand - kan få det bedste ud af resten af året.

For vi savner jer! Og vi vil gerne se jer og være sammen igen - naturligvis på afstand og under de korrekte retningslinjer og med den forsigtighed, vi alle er blevet så gode til. For vi skal stadig passe på hinanden og respektere reglerne. Men skal ikke kaste håndklædet i ringen. 

Derfor søsætter vi nu ti initiativer for resten af 2020, der giver mulighed for at bringe os bare lidt sammen og dermed minde hinanden om vores fællesskab.

Agf .dk (14)

Vi kalder det Ti i Tyve, og det hele handler om, at vi vil lukke 2020 med 10 spændende Covid-19 sikre arrangementer og events - spredt ud over de kommende to måneder - for vores fans, sæsonkortholdere, sponsorere og publikum. Ja, for hele byen og for alle med AGF og Aarhus i hjertet.

Sammen om udekampe
Fra og med på mandag den 2. november inviterer vi til storskærms-arrangementer på Ceres Park & Arena, hvor vi sammen kan se 3F Superligaholdet kæmpe på udebane.

Vi starter på mandag med en topkamp mod SønderjyskE i Haderslev som vi viser i Ceres Arena. Så kom i Kongelunden få dig en stadionplatte og en Ceres fadøl, og oplev fællesskabet igen. Og naturligvis er vi ikke flere end det tilladte antal personer under behørig Covid-19 afstand og forhold, som overholder myndighedernes retningslinjer for afvikling af større events.

Find din billet her >>>  Bemærk, at der er meget begrænset antal pladser og det er først til mølle princippet, hvor vores sæsonkortholdere fik tilbuddet allerede i aftes. 

Med fire udekampe tilbage på kampkalenderen kan man se frem til fire events resten af året, hvor vi kan nyde fodbolden og fællesskabet sammen - på afstand naturligvis.

Stemningspic 040318-096 (1)

Pokalaften
Den 12. november starter jagten på den 10'ende pokal, når vi indtræder i dette års Sydbank Pokal med en udekamp mod Kolding IF. I forbindelse med den kamp inviterer vi til et pokalarrangement på Godsbanen i Aarhus, hvor vi sammen skal se kampen og samtidig varme op til en forhåbentlig god pokalsæson. Billetinformation følger snart. 

10 på tur
Fra midt i november åbner vi op for rundvisninger på Ceres Park og et besøg i vores lille AGF-museum. Her kan man opleve en unik adgang til hjemmebanen og en hyggelig og spændende oplevelse, når AGF-legender viser rundt med en af vores kyndige medarbejdere. Dermed er der plads til otte gæster på hver tur. Og så er vi 10 på tur - og holder os dermed til retningslinjerne fra myndighederne.

Hold øje med AGF.dk, når vi åbner op for tilmeldinger til rundvisningerne, hvor den første vil finde sted den 10. november. 

Mød AGF
Inden nytår inviterer vi til et stort AGF Talkshow i Musikhuset i Aarhus. For jer der har oplevet vores Bravida Spillerpræsentationer i sin tid, så minder det her lidt om det. Men vi har skruet op for nostalgien, indsigten og oplevelserne, når vi fra scenen præsenterer et spændende program.

Mød blandt andre tidligere spillere og legender, stil spørgsmål til cheftræner David Nielsen og sportschef Peter Christiansen og mød 3F Superliga-truppen på scenen. Alt i alt venter der os en spændende aften i Musikhuset, hvor vi afvikler arrangementet under sikre regler og protokoller, så vi for en stund trygt kan være sammen igen om vores klub. Så snart en dato er på plads for Mød AGF, så melder vi den ud.

Spillerpræsentation 030918-31

AGF Fan take away
Skal du se vores kamp mod FC Midtjylland den 22. november hjemme foran fjernsynet, så er her muligheden for at slippe for at lave aftensmaden og nyde kampen i stedet. For flere fans har opfordret os til at lave en take away pakke og den 22. november er den nu klar med lækre tapas og andet godt til en hyggelig aften hjemme.

Inden kampen kan man - under sikre rammer - hente sin take away pakke og nyde den hjemme foran skærmen, når kampen spilles. Bemærk, at dette tilbud udbydes i et begrænset antal. Bestillingerne åbner op i god tid før kampen her på AGF.dk.

Hjemme i byen
Vi har som bekendt i øjeblikket kun plads til 300 tilskuere, når vi spiller hjemme i Ceres Park. Derfor har vi allieret os med nogen af byens markante mødesteder, der viser to kampe på storskærm. Her mødes vi under sikre retningslinjer og behørige Covid-19 regler. 

Vi starter den 7. december, når vi møder Brøndby IF. Og vi lukker året med en jysk klassiker - hjemme mod AaB, der kan opleves ude i byen den 20. december. Begge kampe kan opleves et sted i Aarhus, som vi løfter sløret for løbende. Så er du ikke en af de få, der får adgang til Ceres Park på de meget begrænsede pladser under de nuværende regler, så tilbyder vi her et sikkert alternativ, hvor du alligevel kan opleve kampen i fællesskab med andre fans.

Infocalendar

Vi ses!

Vi savner vores fans og vi håber, at vi kan ses ved et eller flere af disse initiativer som over de kommende to måneder naturligvis alle afvikles under sundhedsmyndighedernes seneste vejledninger og retningslinjer for korrekt samvær under Corona. Dem kan man orientere sig om her >>>

Og så er det ellers bare at følge med her på AGF.dk og i sin email-indbakke. Vi glæder os til at se jer igen - sammen, men på afstand. Kom så de hviie!!

Fans 8

Koncernpartnere

+