To ud af tre mod OB

Af: BJ - Foto: Allan Voss / sportsphotos.dk den 27. oktober 2020, kl. 14:43

Både U15 og U17 hentede i weekenden en sejr over OB, mens U19 indkasserede det første nederlag på hjemmebane siden marts 2019.

U19's nederlag blev allerede grundlagt i de første minutter af kampen, hvor et stærkt OB-hold startede som lyn og torden, og inden AGF-spillerne havde set sig om, var stillingen 0-2. 

Inden pausen udbyggede fynboerne føringen, og det var for alvor op ad bakke for hjemmeholdet. I anden halvleg forsøgte AGF-drengene at vende slagets gang, og der var da også tilløb til en tidlig reducering - blandt andet en afslutning fra Jonas Yderholm på overliggeren efter få minutter. Det lykkedes dog ikke at finde vej til netmaskerne, og dermed var det første nederlag for AGF's U19-hold på hjemmebane siden marts 2019 en realitet.

- I de første 25 minutter var det en Ferrari mod en Puch Maxi. OB var langt bedre end os. Vi var ikke klar de første 15 minutter, og her tabte vi reelt kampen. Det blev bedre i løbet af anden halvleg, men her var slaget tabt, siger U19-cheftræner Fatah Abdirahman.

Kampfakta - U19 Ligaen
AGF - OB 0-3 (0-3)
0-1: Max Fenger (2')
0-2: Jakob Breum (3')
0-3: Max Fenger (23')

AGF:
Asger Svendsen - Oliver Lund (77: Mustafa Husseinzada), Daniel Jakobsen (64: Asker Beck), Mikkel Lassen, Viktor Storgaard - Mads Bager, Peter Rogers, Faysal Halimi (25: Marius Hausted) - Mathias Sauer (64: Emil Vestergaard), Frederik Ihler (77: Alexander Laursen), Jonas Yderholm 

--------------------------
Flot indsats af U17 gav 2-0-sejr

U17 leverede lørdag en flot og kontrolleret indsats mod OB og kunne trække sig fra banen med en fortjent 2-0-sejr.

Martin Mai åbnede scoringen efter en halv time, og med ti minutter igen slog Theodor Felix Hoffmeyer Beck sejren fast.

- Modsat sidste uge kommer vi ind til kampen med det helt rette AGF-udtryk. Vi dominerer fra start til slut og dikterer kampen fint ud bold. Vi er kompakte og har hele tiden pres på boldholder både når vi står lavt og højt, hvilket gør det svært for OB at sætte noget spil op igennem centrum, som de gerne vil. Med bolden finder vi rigtig gode løsninger, har mod til at spille under pres og er ved at finde ind i de rum, vi gerne vil have udfyldt i de forskellige faser af spillet med bold. Det var en meget fortjent sejr, hvor vi ikke giver OB en chance i kampen udover et-to farlige indlæg fra siden og en standard, hvor vi er passive, siger U17-cheftræner Sancheev Manoharan.

Kampfakta - U17 Ligaen
AGF - OB 2-0 (1-0)
1-0: Martin Mai (32')
2-0: Theodor Felix Hoffmeyer Beck (82')

AGF:
Jonathan Hutters - Johannes Hansen (78: Elias Fruelund Rendtorff), Jacob Andersen, Axel Mors, Daniel Amundala - Alexander Hansen, Lasse Madsen (65: Oscar Meier), Magnus Isager - Martin Mai, Jonathan Lindekilde (65: Gustav Junge), Emil Dissing (74: Theodor Felix Hoffmeyer Beck)

Martin Mai

-------------------

U15 fightede sig til sejr over OB

U15 mødte lørdag OB på hjemmebane. OB er et fysisk stærkt hold, der specielt i det høje pres er rigtig dygtige, og kampene startede da også med fynboerne i teten. AGF-drengene havde svært ved at løse OB's pres, og gæsterne slog også kapital af presset, da de udnyttede en opspilsfejl til at tage føringen.

Mod slutningen af første halvleg fik U15 sat sig på kampen i forhold til spillet med bolden. Flere løse bolde blev samlet op og boldomgangen blev bedre, hvorfor holdet gik til pausen med en god fornemmelse. 

Det kom også til udtryk i starten af anden halvleg, som AGF-drengene indledte bedst, og anstrengelserne bar frugt i form af en udligning sat ind af Lukas Falk Hansen. Herefter udviklede kampen sig mere hektisk. OB tog atter føringen, men på en flot slutspurt, der blandt andet bød på et rødt kort til OB's keeper og et straffespark i de døende sekunder, lykkedes det at tage alle tre point takket være to scoringer af Albert Vinther.

- Jeg er stolt af drengenes præstation på det mentale plan. I ugen op til har vi haft meget fokus på vores mindset og det at jagte hele tiden. Det så vi gode takter på eftersom vi to gange i kampen er bagud.

- Vi har dog stadig ting der skal rettes til på bolden, hvor vi i 1. halvleg i store dele af kampen ikke rammer niveau. Men vi er glade for sejren, og det viser også kvaliteten i holdet, at vi kan vinde sådan en kamp, siger U15-cheftræner Jonas Grauslund.

Kampfakta - U15 Ligaen
AGF - OB 3-2 (0-1)
0-1: Mikkel Søfeldt (30')
1-1: Lukas Falk Hansen (49')
1-2: Mads Riis Abrahamsen (63')
2-2: Albert Vinther (70')
3-2: Albert Vinther (79', str.)

AGF:
Mikkel Markdal - Mikkel Kannegaard Kristensen, Gustav Schøtt, Andreas Sønderskov, Luka Callø Carstensen (40: Lukas Falk Hansen) - Mikkel Falk Hansen, Betram Zacho, Clemens Astrup - Rasmus Düring (56: Noah Ejlertzen), Albert Vinther, Oliver Thunbo (64: Bastian Andersen)

Albert Vinther (1)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet