Truppen klar til i aften

Af: AGF / Foto: Nikolaj Rønnow - 25. oktober 2020, kl. 9:32

Så blev det søndag, men vi holder ikke helligdagen i hu, når FC København kommer til Ceres Park til en stor kamp i 3F Superligaen.


Kampen starter kl. 18 foran et - desværre igen - meget begrænset publikum på grund af Covid 19 restriktioner. Men dem der er der - og jer der skal se med hjemmefra - kan se frem til en trup, der er klar til kamp.

Således ser vores håndgangne mænd ud til kampen:

William Eskelinen, Kamil Grabara, Alexander Munksgaard, Kevin Diks, Frederik Tingager, Sebastian Hausner, Nicklas Helenius, Gift Links, Albert Grønbæk, Milan Jevtovic, Casper Højer Nielsen, Nicolai Poulsen, Patrick Olsen, Jesper Juelsgård, Bror Blume, Benjamin Hvidt, Patrick Mortensen og Jón Thorsteinsson. 

Dermed er det næsten samme trup som til sidste rundes kamp mod AC Horsens. Kun Søren Tengstedt glider ud af truppen i forhold til den kamp. 


På skadeslisten er fortsat Niklas Backman, Alex Gersbach, Mustafa Amini og Zach Duncan.

#AGFFCK

  • 
Det er runde seks i 3F Superligaen. FC København tabte i seneste runde til AaB med 1-2, mens vi kommer ind til kampen på ryggen af en sejr over AC Horsens, der som dagens kamp også fandt sted i Ceres Park. 

  • Det er kamp nr. 92 mod FC København. Gennem historien har vi spillet 91 kampe mod FC København. Her har vi vundet 19 kampe, tabt 40 og 22 kampe er endt uden en vinder.
     
  • Oktober måned er ved at blive måneden for FCK-kampe. Tre gange har vi mødt FC København i oktober måned i de seneste tre år. 

  • Siden seneste besøg af FCK i Aarhus tilbage i sommer er cheftræner Ståle Solbakken stoppet og er nu afløst af Hjalte Bo Nørregaard, der havde sin debut på trænerbænken i sidste weekend. 

  • Kampen søndag spilles som bekendt kl. 18, og er man lidt overtroisk er det sjovt at tænke på, at vi rent faktisk har vundet de seneste tre kampe spillet søndag kl. 18. 

  • Dommer er Mads-Kristoffer Kristoffersen, der får hjælp på linjerne af Dennis Wollenberg Rasmussen og Henrik Sønderby. Fjerdedommer er Aydin Uslu, mens Morten Krogh sidder i VAR-vognen.


  • Der er desværre ingen adgang for publikum til kampen - andet end de 150 fans og 150 sponsorer, der er fundet via lodtrækning. Kampen kan i stedet ses på TV3+ eller Viaplay, ligesom den også kan følges på DR P3 eller vores live twitter. Der er kampstart kl. 18

Skærmbillede 2020-10-24 Kl . 21.21.29

Se mere om FC København, når vi her sætter spot på søndagens modstander.

3F Superligaens optakt til kampen 

Hør cheftræner David Nielsen se frem til kampen på AGF TV 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet