U17 henter sæsonens første sejr

AF: Af: MJ - 21. april 2021

Med en sejr på 4-3 hjemme over AaB i weekenden kunne U17 for første gang i denne sæson sætte point ind på kontoen. U15 gik fra banen i en pointdeling mod AaB.

Med en sejr på 4-3 hjemme over AaB i weekenden kunne U17 for første gang i denne sæson sætte point ind på kontoen. U15 gik fra banen i en pointdeling mod AaB.

Lørdag mødte U17 et stærkt AaB-mandskab, som kom indtil opgøret med en dugfrisk sejr på 7-1. I 1. halvleg var AaB farlige i flere situationer, og det resulterede i en scoring til nordjyderne efter en lille halv times spil. 

Efter AaB-scoringen fik holdet arbejdet sig ind i kampen og fik udlignet via et langskudsmål kort før pausen. Men dybt inde i 1. halvlegs overtid kom AaB igen på måltavlen, hvorfor holdet gik til pause ved stillingen 1-2. 

I pausen blev der rettet op på presspillet, og det skulle vise sig at give pote. Med tre mål indenfor 20 minutter var U17 foran 4-2 med ti minutter igen, hvorfor de var på vej mod sæsonens første sejr. Men i slutminutterne fik AaB bragt spænding tilbage i opgøret med en scoring til 4-3 i det 89. minut. 

Kampen sluttede med en sejr på 4-3, hvorfor U17 høstede deres første point i ligaen. 

- Drengene skal have stor ros for virkelige at have forstået, hvad det vil sige at spille for AGF - alle mand kæmpede og kom tilbage i 2. halveg og viste sig godt frem i modgangen. Nu gælder det om at tage det præstationen og det stærke udtryk med videre, siger U17-cheftræner Sancheev Manoharan.

U17 Ligaen: AGF - AaB 4-3 (1-2)

0-1: Oliver Ross
1-1: Axel Mors Larsen
1-2: Marius Jacobsen
2-2: Gustav Junge (Straffe)
3-2: Gustav Junge
4-2: Martin Mai
4-3: Oscar Meedom

AGF: Lucas Moser - Daniel Amundala, Axel Mors, Jacob Andersen, Elias Rendtorff - Alexander Hansen - Lasse Madsen (60: Gustav Junge), Magnus Isager (72: Martin Mai) - Emil Dissing (73: Oscar Peier), Mathias Sauer, Theodor Felix (86: Anders Scott Jacobsen)

--------------------------------------

Et hav af chancer endte med pointdeling for U15

U15 begyndte kampen rigtig godt med et solidt udtryk, men en tidlig skade til Noah Ejlertzen efter syv minutter og en skade til Jonatan Lindekilde i 2. halvleg gjorde, at holdet mistede momentum mere og mere. 

Holdet kom bagud 0-1 i 1. halvleg efter et fladt indlæg, og 0-1 blev også stillingen efter de første 45 minutter. Efter pausen var kampbilledet dog et helt andet, hvor U15 i de første 20 minutter af 2. halvleg pressede AaB i bund. Det var også i denne periode, holdet fik udlignet på et mål af Bastian Andersen i det 47. minut. I resten af opgøret havde U15 spilovertaget, og AaB havde meget svært ved at løse det høje pres. Det lykkedes dog ikke at høste de tre point, hvorfor spillerne måtte gå fra banen med det ene point ved resultatet 1-1. 

- Jeg er enormt skuffet over, at vi ikke vinder den her kamp ud fra det antal chancer, vi løbende får skabt. Om præstationen var til det, er jeg mere i tvivl om, men vi burde have omsat flere chancer til mål. Drengene skal have ros for at steppe op i 2 halvleg, for jeg måtte tale med store bogstaver i pausen, og jeg var især træt af at se, hvordan vi tabte mange dueller og var for passive, opsummerer U15-cheftræner Jonas Grauslund.

Efter kampen mod AaB ligger U15 på en tredjeplads i tabellen med to point op til SønderjyskE på andenpladsen og fem point op til Brøndby på førstepladsen. 

U15 Ligaen: AGF - AaB 1-1 (0-1)

0-1: Jeppe Jørgensen
1-1: Bastian Andersen

AGF:
Mikkel Markdal - Mikkel Falk, Gustav Schjøtt, Anders Sønderskov, Clemens Astrup (41: Mikkel Kannegaard Kristensen)  - Malthe Friis - Bertram Zacho, Jonathan Lindekilde (41: Luka Callø Carstensen) - Noah Ejlertzen (9: Bastian Andersen / 66: Clemens Astrup), Oliver Thunbo (76: Bastian Andersen) - Albert Vinther.

 

Koncernpartnere

+