2-0-sejr i tempofyldt testkamp

AF: Af: BJ - 21. april 2021

Godt en uge før sæsonpremieren i 3F Superligaen hentede AGF i Ceres Park en 2-0-sejr over FC Nordsjælland i en både velspillet og tempofyldt testkamp.

Godt en uge før sæsonpremieren i 3F Superligaen hentede AGF i Ceres Park en 2-0-sejr over FC Nordsjælland i en både velspillet og tempofyldt testkamp.

Sæsonpremieren i 3F Superligaen står lige for døren. Lørdag testede AGF og FC Nordsjælland formen i Ceres Park, og det var tydeligt at se, at der kun er godt en uge til, at det går løs i 3F Superligaen. Tændingen var høj, og begge hold var meget aggressive i deres genpres. Mest af alt AGF'erne, som havde teten i de første 45 minutter, og som allerede efter ganske få minutter var tæt på at tage føringen. Et langt indkast fra højre side røg gennem feltet til bagerste stolpe, hvor Gift Links helt umarkeret fik en fri afslutning, men desværre gik sydafrikanerens forsøg et stykke over mål.

Gift Links skulle dog tage revanche senere, og i det hele taget var han  impliceret i mange offensive aktioner i første halvleg. Efter 20 minutter havnede et indlæg fra Jevtovic hos Links, der afsluttede mod mål. Bolden prellede af på indersiden af stolpen og dansede lidt på stregen, inden den blev skubbet tilbage i feltet, hvor Patrick Olsen fik afsluttet, men her diskede FCN's keeper op med en fin refleksredning.

Efter en halv time fik de oplagte AGF-spillere belønning for det hårde arbejde, de lagde i kampen, Et perfekt frisparksindlæg fra Casper Højer dirigerede Frederik Tingager flot i mål. 1-0 - og bolden var kun lige givet op, før føringen blev fordoblet. En bolderobring højt i banen resulterede i, at Gift Links kom til en fri skudmulighed fra 20 meters afstand, og hans forsøg strøg som et projektil ind i det ene målhjørne.

Mod halvlegens slutning fik gæsterne et par gode skudmuligheder fra distancen, men i begge situationer greb William Eskelinen sikkert ind, og 2-0-føringen holdt halvlegen ud.

Anden halvlegs første mulighed tilfaldt også FCN. Atanga fik en bold i dybden og slap igennem i højre side, men hans afslutning mod fjerneste stolpe gik et par meter forbi mål.

De følgende minutter bød ikke på de helt åbenlyse chancer, og først i sidste halvdel af halvlegen blev de to hold for alvor nærgående. Med tyve minutter igen sendte Mikkel Rygaard et kvalificeret frisparksforsøg mod mål. Eskelinen fik handskerne på, men skulle også have hjælp af overliggeren efterfølgende.

I den anden ende af banen kom indskiftede Nicklas Helenius til et par gode chancer efter indlæg, og Gift Links var tæt på at fordoble sin målhøst, da han fra kanten af feltet resolut flugtede på en nedfaldsbold, men hans forsøg strøg lige forbi den ene opstander.

I kampens overtid havde gæsterne en stor mulighed til at reducere. Chukwuemeka Paul Nnamani fik en friløber, men Eskelinen trak sig sejrrigt ud af 1-1-duellen og sørgede for at holde sit bur rent.

Det blev således ved de 2-0. Alt i alt en god testkamp, der viste, at holdet er ved at være oppe i Superliga-gear inden sæsonpremieren mod Vejle Boldklub mandag d. 14. september kl. 19.00 i Ceres Park. Køb billetter til kampen her >>

Kampfakta - testkamp
AGF - FC Nordsjælland 2-0 (2-0)
1-0: Frederik Tingager (30')
2-0: Gift Links (31')

Advarsler:
AGF: Bror Blume, Kevin Diks
FCN: Tochi Chukwuani, Kamaldeen Sulemana

AGF:
William Eskelinen - Alexander Munksgaard, Niklas Backman (61: Kevin Diks), Frederik Tingager (4' Mikkel Møller Lassen), Casper Højer (46: Jesper Juelsgård) - Nicolai Poulsen, Patrick Olsen, Bror Blume - Milan Jevtovic (65: Nicklas Helenius), Patrick Mortensen (46: Søren Tengstedt), Gift Links (81: Benjamin Hvidt)

Koncernpartnere

+