A. Enggaard tager et skridt op med AGF

25. september 2020, kl. 12:53

En af landets største entreprenørvirksomheder øger nu sit samarbejde med AGF.

Fra Ceres Byen til Ceres Park. A. Enggaard - der som en af landets største entreprenører blandt andet står bag Ceres Byen i Aarhus - øger nu deres samarbejde med AGF.

Fra en position som såkaldt bronzepartner gennem flere år, udvider AGF og A. Enggaard nu samarbejdet, hvor A. Enggaard øger sit engagement i AGF betragteligt og fremover bliver såkaldt Guldpartner.

- Tiden er nu inde til, at vi tager det næste skridt med AGF og træder et par niveauer op. Vores samarbejde gennem flere år har vist, at vi har flere værdier til fælles. For eksempel er ansvarlighed en del af vores DNA gennem tre generationer - og ansvarlighed er også en vigtig værdi for AGF, forklarer Jens Skinnebach, der er afdelingschef for A. Enggaard A/S i Aarhus.

Markante aftryk i byen
Her har A. Enggaard gennem de senere år opført store og markante byggerier, som Ceres Byen, Aarhus Musikhus, Sallings Groups nye domicil, Blixens i Gellerup, samt Z-Huset og Navitas på den nye havnefront i Aarhus.

- Vi har som entreprenør, byudvikler og investor over en årrække sat vores aftryk på Aarhus gennem mange forskellige byggerier og projekter, og det er vigtigt for os at støtte sporten lokalt i byen. Og her er AGF den fremmeste aktør med en flot fremgang - på og uden for fodboldbanen i de senere år. Et samarbejde med AGF er også en understregning af vores stærke engagement i Aarhus og en naturlig udløber af de mange projekter i byen, som vi har været involveret i og også vil være i fremtiden, tilføjer Jens Skinnebach.

Frugtbart samarbejde
I AGF glæder adm. direktør Jacob Nielsen sig over, at en af landets største entreprenører nu øger sit samarbejde med AGF ud fra et ønske om at styrke tilhørsforholdet til Aarhus. 

- Vi har gennem flere år haft et rigtig godt samarbejde med A. Enggaard, så det er naturligvis meget glædeligt, at de nu ønsker et endnu stærkere samarbejde. Det er en understregning af værdien af et frugtbart og godt samarbejde over flere år, og vi er meget taknemmelige og ydmyge, når en loyal partner ønsker at udvide sit samarbejde med os og dermed understrege sin stærke tilknytning til Aarhus og samtidig øge sin opbakning til os, siger Jacob Nielsen.Om A. Enggaard A/S:

A. Enggaard A/S er en af Danmarks største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer og løser opgaver inden for byggeri, anlæg, Offentlige Private Partnerskaber (OPP) og varetager en lang række andre bygge- og ejendomsrelaterede byudviklingsprojekter i hele landet. A. Enggaard A/S beskæftiger 500 medarbejdere. Virksomheden har hovedkontor i Svenstrup ved Aalborg og afdelinger i Aarhus og Fredericia. Se mere på Enggaard.dk

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet