AGF byder Denver Electronics velkommen som bronzepartner

Af: MJ - 18. september 2020, kl. 8:54

AGF kan med glæde løfte sløret for, at DENVER ELECTRONICS er ny bronzepartner i AGF.

DENVER ELECTRONICS, der sælger og markedsfører forbrugerelektronik over alt i Europa under sit eget mærke DENVER, er beliggende i Søften lige uden for Aarhus. 

Med partnerskabet i AGF håber DENVER ELECTRONICS på at kunne give sine medarbejdere muligheden for at skabe relationer uden for arbejdstimerne i nogle gode sportslige rammer. 

- Vi vil rigtig gerne give vores medarbejdere gode oplevelser på Ceres Park, så de kan bygge relationer i fritiden. Som virksomhed vil vi gerne være med til at give disse fantastiske rammer for vores medarbejdere, siger Alfred Blank, der er CEO hos DENVER ELECTRONICS, og fortsætter. 

- Vi er også gået ind i dette partnerskab for at skabe netværk og erfaringsudvekslinger på ledelsesniveau i sportslige rammer. En stor andel af vores forretning er eksport, og med partnerskabet her får vi muligheden for at få sparring fra andre virksomheder. 

DENVER ELECTRONICS har mere end 400 forskellige produkter i sit sortiment. Lige fra produkter som elektriske løbehjul, tablets, tv, højtalere, mobiltelefoner, kameraer og meget mere. 

Produkterne markedsføres og sælges gennem varehuse, supermarkeder, kædebutikker, specialbutikker samt en stigende online handel. Virksomhedens mission er at sælge gode produkter til overkommelige priser for forbrugeren. 

- Vi er også kendt som INTER SALES, men i og med at langt størstedelen af vores omsætning stammer fra vores eget mærke Denver, så er det DENVER ELECTRONICS, som vi bruger i vores kommunikation og markedsføring også i relation til den internationale virksomhed, vi er, med datterselskaber i flere europæiske lande, fortæller Alfred Blank.   

Læs mere om Denver Electronics på www.denver-electronics.com.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet