AGF i VAR-test mandag

AF: Af: AGF / Foto: Ole Nielsen - 21. april 2021

AGF tester VAR i en træningskamp mandag kl. 16.

AGF tester VAR i en træningskamp mandag kl. 16.

Fra den kommende sæson indføres der VAR i 3F Superligaen, som dermed nu også får den nye teknologi på linje med mange andre ligaer over hele Europa. 

Derfor har der gennem lang tid været gennemført test og øvelser med den nye teknologi, der skal assistere dommerne og dermed øge retfærdigheden i spillet. I dag - mandag den 7. september - er der en form for generalprøve på VAR i Danmark, når Superligaen er vært for et større kamparrangement i Slagelse, hvor teknologien testes og finpudses inden premieren i den kommende weekend. 

Og her er AGF repræsenteret ved, at vi kl. 16 spiller en testkamp mod FC Nordsjælland med VAR på sidelinjen. Kampen kan streames direkte på Superliga.dk

Efter lørdagens testkamp, der i øvrigt også stod mod FC Nordsjælland, kan vi forvente, at se nogen af de spillere, der ikke kom i aktion i weekenden, komme i aktion i dag - suppleret af unge kræfter fra AGF Talent. 

Truppen til dagens kamp er: 
William Eskelinen, Kasper T. Kristensen, Kevin Diks, Mikkel Lassen, Jesper Juelsgaard, Benjamin Hvidt, Søren Tengstedt, Magnus Anbo, Magnus Kaastrup, Nicklas Helenius, Frederik Ihler (U19) Magnus Bager (U19), Oliver Lund (U19), Asger Beck (U19), Viktor Storgaard (U19), Alexander Laursen (U19)

AGF.dk har også en mand på stedet og vi vil i ugens løb fortælle mere om VAR efterhånden som vores premiere nærmer sig den 14. september, hvor Vejle Boldklub kommer til Aarhus. 

Billetter til den kamp er sat til salg og kan købes her >>>

Cover (1)

Koncernpartnere

+